Miért a Gránit VideóBank?

  • Mert bárhonnan számlát tudsz nyitni, bankfiókban való sorban állás nélkül, kényelmesen, akár 15 perc alatt;
  • mert nem kell feleslegesen a papírok kitöltésével bajlódnod, mindent elintézünk helyetted a VideóBankban;
  • mert 0 Ft számlavezetési díj mellett (Helló GRÁNIT csomag*) mindössze 8 személyes adatot kell megadnod a GRÁNIT VideóBankon és online megkapod az érvényes szerződésedet;
  • mert saját magad is kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot az online számlanyitás felületen és a VideóBankon keresztül, videós azonosítással meg is tudod nyitni a számládat.
  • mert a VideóBankon a lehető legkényelmesebben, otthonról tudsz venni és eladni állampapírt, miközben az első tranzakcióhoz szükséges lakossági folyószámlát és értékpapírszámlát is meg tudod itt nyitni.

Hogyan működik a számlanyitás a VideóBankon keresztül?

  • A Helló GRÁNIT csomagot választom a VideóBankban Saját magam választok számlát az online számlanyitási felületen
  • Kitöltöm a 8 személyes adatot; Kitöltöm a szükséges adatokat;
  • Belépek a VideóBankba a számlanyitáshoz; Belépek a VideóBankba a számlanyitáshoz;
  • Felmutatom a személyi igazolványom és a lakcímkártyám a VideóBankban; Felmutatom a személyi igazolványom és a lakcímkártyám a VideóBankban;
  • Megkapom az érvényes szerződésemet a VideóBankon keresztül. Megkapom az érvényes szerződésemet a VideóBankon keresztül.

Hasonlíts össze minket!

A Gránit Bank lakossági bankszámlái az elérhető legkedvezőbb díjazású bankszámlák közé tartoznak és piacvezetők a pénzügyi termékeket összehasonlító, független internetes szakportálok szerint.

Ők is a Helló GRÁNIT-ot választották!

* A Helló GRÁNIT csomag csak VideóBankon keresztül nyitható és kizárólag egy Számlatulajdonosa lehet, aki saját maga nevében nyit számlát. A csomag egy Sztár bankszámlából és egy Most vagy egy Platinum bankkártyából áll. A Helló GRÁNIT csomag Számlatulajdonosa olyan személy lehet, aki magyar állampolgár, Magyarországon adózik, nem kiemelt közszereplő, nem kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója, illetve kiemelt közszereplővel nem áll közeli kapcsolatban és rendelkezik érvényes kártyaformátumú magyar személyi igazolvánnyal és magyar lakcímkártyával. A Számlatulajdonos a szerződés keretében SMS/iSMS értesítést kér valamennyi számlán történő terhelésről és jóváírásról és csak elektronikus számlakivonatot kaphat. Az SMS üzeneteknek a hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló hirdetményben feltűntetett díja van, de a GRÁNIT eBank applikáción keresztül ingyenes iSMS formában is megkapható.A Számlatulajdonos az összes díjmentes elektronikus szolgáltatásra szerződik.

Kizárólag a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó akciók a 2020.07.31-ig megkötött szerződéseknél: ingyenes próbaidőszak a szerződéskötés hónapjában és az azt követő 3 teljes naptári hónapban.

Továbbá az első éves banki költségekből visszatérítésre kerül max. 10.000 Ft, az ingyenes próbaidőszakban már visszatérített díjakat beszámítva. Mindkét akciónak feltétele van.

A részletes díjszabást, valamint az akciók feltételeit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Platinum bankkártyáról és kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, továbbá a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó Ingyenes Próbaidőszakról szóló Hirdetmény tartalmazza, amelyek itt találhatók..

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!