Hogyan lépj be először a GRÁNIT Netbankba?

Hogyan használd a GRÁNIT Netbankot?

A GRÁNIT NetBank szolgáltatás a Bank honlapjának főoldalán a „NetBank” gombra kattintva érhető el. A gombra kattintva a bejelentkező képernyő jelenik meg. A Felhasználói azonosító és a Bejelentkezési jelszó megadása után a Számla Áttekintő képernyőre jut a felhasználó, ahol a NetBank szolgáltatásba bevont számlák főbb adatai láthatóak.
A Felhasználói azonosító egy minimum 6 karakter hosszú azonosító, mely a szolgáltatás igénylésekor szabadon megadható. A Felhasználói azonosító kisbetűt, nagybetűt és számokat tartalmazhat, különleges karaktert nem.
A kezdeti bejelentkezési jelszót a Bank SMS-ben küldi meg, melyet az első bejelentkezés alkalmával módosítani szükséges.


A NetBank rendszeren keresztül elérhető funkciók:A NetBank rendszer egyik legfontosabb eleme a kétszintű hitelesítési rendszer. Bejelentkezés után a felhasználó csak lekérdezéseket indíthat, aktív műveletek végzéséhez külön hitelesítésre van szükség. Ez azt jelenti, hogy megbízásokat csak a megbízás aláírása után lehet bankba küldeni.
A GRÁNIT Bank által alkalmazott SMS jelszavas hitelesítés a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja az internetes bankolás rugalmasságának megőrzésével.

Bejelentkezési jelszó
A NetBank rendszerbe történő bejelentkezéshez a Bank a kezdeti bejelentkezési jelszót SMS-ben küldi meg a felhasználó részére. Első bejelentkezés alkalmával a felhasználó köteles a bejelentkezési jelszót megváltoztatni.

Aláírási SMS jelszó
Az SMS jelszavas hitelesítés során a felhasználó egy egyedi aláírási kódot kap SMS-ben a korábban általa megadott mobil telefonszámra. A biztonságot az adja, hogy az aláíráshoz szükséges kód az Internettől független csatornán érkezik a felhasználóhoz. A kiküldött kód egyszer használatos, vagyis másik megbízást nem lehet vele aláírni. Emellett időkorlátos, tehát a kiküldéstől számított 5 percig érvényes.

További leírások a biztonsági rendszerről a rendszer szállítójának (Cardinal Kft.) alábbi web oldalain keresztül érhetőek el:

Az Electra rendszer biztonsága 
Biztonságos bankolás az interneten 
Tranzakciók hitelesítése az Interneten keresztül
 
A GRÁNIT különbség

Már több ezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

tipp:

Legyen Kiemelt
GRÁNIT Klubtagunk és:

  • Rugalmas- és Egyszerű lekötött betéteire +0,50% bónusz kamatot fizetünk
  • Egyszer visszatérítjük bankkártyája (főkártya) éves díját,
  • Befektetési- és kiegészítő befektetési szolgáltatásokhoz kedvezményt nyújtunk
  • GRÁNIT folyószámlahitelt évi 3,00% hitelkamat kedvezménnyel veheti igénybe,
  • Személyes ügyintéző áll rendelkezésére bankügyei intézéséhez,
  • Ingyenes videó-bank szolgáltatás ügyintézés funkcióra is,
  • 10% kedvezmény ATLASZ World Travel valamennyi körutazásának és üdülésének végösszegéből 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!