Miért a Gránit VideóBank?

 • Mert a Gránit VideóBankon keresztül akár 15 perc alatt számlát tudsz nyitni.
 • Mert a Helló GRÁNIT megnyitásához mindössze 8 adatot kell megadnod.
 • Mert a Helló GRÁNIT csomag lélegzetelállító díjazású.
 • Mert a Gránit Bank mobiltelefonra optimalizált innovációi (Gránit Pay, Gránit Lock, Gránit iSMS, Gránit Limit) kényelmesebbé teszik az életedet.

Ilyen egyszerű még nem volt a számlanyitás...

 • Válaszd a Helló GRÁNIT-ot nyitok gombot!
 • Adj meg 8 alapadatot!
 • Mutasd meg a személyi igazolványodat
  és lakcímkátyádat!
 • Olvasd át és fogadd el
  a bankszámlaszerződésed!
 • Gratulálj magadnak,
  hogy megnyílt a számlád!

Helló GRÁNIT csomag*

 • 0 Ft – számlanyitási díj
 • 0 Ft – számlavezetési díj
 • 0 Ft – 1. évi díjas GRÁNIT MOST kártyával, vagy MasterCard Standard Pay Pass nem dombornyomott kártyával,
  vagy Platinum kártyával
 • Csak 8 adatot kell megadni
 • Szerződéskötés személyes megjelenés nélkül, bárhonnan okostelefonon, tableten és pc-n keresztül!

Hasonlíts össze minket!

A Gránit Bank lakossági bankszámlái az elérhető legkedvezőbb díjazású bankszámlák közé tartoznak és piacvezetők a pénzügyi termékeket összehasonlító, független internetes szakportálok szerint.

Ők is a Helló GRÁNIT-ot választották!

Elismeréseink, díjaink

Az év leginnovatívabb bankja
2017
1. helyezett
az OTP Bankkal megosztva
Az év lakossági számlacsomagja
2017
1. helyezett
Az év bankja
2017.
2. helyezett
a MagNet Bankkal megosztva

* A Helló GRÁNIT csomag csak VideóBankon keresztül nyitható és kizárólag egy Számlatulajdonosa lehet, aki saját maga nevében nyit számlát. A csomag egy Sztár bankszámlából és egy Most vagy egy Mastercard Standard Pay Pass nem dombornyomott kártyából vagy egy Platinum bankkártyából áll. A Helló GRÁNIT csomag Számlatulajdonosa olyan személy lehet, aki magyar állampolgár, Magyarországon adózik, nem kiemelt közszereplő, nem kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója, illetve kiemelt közszereplővel nem áll közeli kapcsolatban és rendelkezik érvényes kártyaformátumú magyar személyi igazolvánnyal és magyar lakcímkártyával. A Számlatulajdonos a szerződés keretében SMS/iSMS értesítést kér valamennyi számlán történő terhelésről és jóváírásról és csak elektronikus számlakivonatot kaphat. Az SMS üzeneteknek a hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló hirdetményben feltűntetett díja van, de a GRÁNIT eBank applikáción keresztül ingyenes iSMS formában is megkapható.

A Számlatulajdonos az összes díjmentes elektronikus szolgáltatásra szerződik, amelyek közül a - 2018. 06. 30-ig akcióban ingyenes - VideóBank szolgáltatást bármikor lemondhatja.

2019. 03. 31-ig tartó akció keretében a Platinum bankkártya kibocsátási díja 9500 Ft (19.000 Ft helyett) és az éves kártyadíj 11.900 Ft (15.000 Ft helyett).

Kizárólag a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó akciók a 2018. 06. 30-ig megkötött szerződéseknél: ingyenes próbaidőszak a szerződéskötés hónapjában és az azt követő 3 teljes naptári hónapban. Továbbá az első éves banki költségekből visszatérítésre kerül max. 10.000 Ft, az ingyenes próbaidőszakban már visszatérített díjakat beszámítva. Mindkét akciónak feltétele van.

 

A részletes díjszabást, valamint az akciók feltételeit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Platinum bankkártyáról és kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, továbbá a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó Ingyenes Próbaidőszakról szóló Hirdetmény tartalmazza, amelyek itt találhatók..

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!