Miért a Gránit VideóBank?

  • Mert bárhonnan számlát tudsz nyitni bankfiókba járás nélkül, kényelemesen akár 15 perc alatt;
  • mert nem kell feleslegesen a papírok kitöltésével bajlódnod, mindent elintézünk helyetted a VideóBankban;
  • mert 0 Ft számlavezetési díj mellett (Helló GRÁNIT csomag) mindössze 8 személyes adatot kell megadnod a Gránit VideóBankon és sorban állás nélkül, online megkapod az érvényes szerződésedet;
  • mert saját magad is kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot az online számlanyitás felületen és a VideóBankon keresztül, videós azonosítással meg is tudod nyitni a számládat;
  • mert akció keretében a VideóBankon megnyitott bankszámlákhoz minden új ügyfelünknek egy Frida Kahlo ajándék belépőt adunk a Magyar Nemzeti Galériában a Gránit Bank főtámogatásával megnyitott kiállításra.(Hirdetmény itt)

Hogyan működik a számlanyitás a VideóBankon keresztül?

  • A Helló GRÁNIT csomagot választom Saját magam választok számlát az online számlanyitási felületen
  • Kitöltöm a 8 személyes adatot; Kitöltöm a szükséges adatokat;
  • Belépek a VideóBankba; Belépek a VideóBankba;
  • Felmutatom a személyi igazolványom és a lakcímkártyám a VideóBankban; Felmutatom a személyi igazolványom és a lakcímkártyám a VideóBankban;
  • Megkapom az érvényes szerződésemet a VideóBankon keresztül. Megkapom az érvényes szerződésemet a VideóBankon keresztül.

Hasonlíts össze minket!

A Gránit Bank lakossági bankszámlái az elérhető legkedvezőbb díjazású bankszámlák közé tartoznak és piacvezetők a pénzügyi termékeket összehasonlító, független internetes szakportálok szerint.

Ők is a Helló GRÁNIT-ot választották!

Legfrissebb elismeréseink, díjaink

Az év leginnovatívabb bankja
2017
1. helyezett
az OTP Bankkal megosztva
Az év lakossági számlacsomagja
2017
1. helyezett


Az év bankja
2017.
2. helyezett
a MagNet Bankkal megosztva

* A Helló GRÁNIT csomag csak VideóBankon keresztül nyitható és kizárólag egy Számlatulajdonosa lehet, aki saját maga nevében nyit számlát. A csomag egy Sztár bankszámlából és egy Most vagy egy Platinum bankkártyából áll. A Helló GRÁNIT csomag Számlatulajdonosa olyan személy lehet, aki magyar állampolgár, Magyarországon adózik, nem kiemelt közszereplő, nem kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója, illetve kiemelt közszereplővel nem áll közeli kapcsolatban és rendelkezik érvényes kártyaformátumú magyar személyi igazolvánnyal és magyar lakcímkártyával. A Számlatulajdonos a szerződés keretében SMS/iSMS értesítést kér valamennyi számlán történő terhelésről és jóváírásról és csak elektronikus számlakivonatot kaphat. Az SMS üzeneteknek a hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló hirdetményben feltűntetett díja van, de a GRÁNIT eBank applikáción keresztül ingyenes iSMS formában is megkapható.

A Számlatulajdonos az összes díjmentes elektronikus szolgáltatásra szerződik, amelyek közül a - 2018. 06. 30-ig akcióban ingyenes - VideóBank szolgáltatást bármikor lemondhatja.

2018. 03. 31-ig tartó akció keretében a Platinum bankkártya kibocsátási díja 9500 Ft (19.000 Ft helyett) és az éves kártyadíj 11.900 Ft (15.000 Ft helyett).

Kizárólag a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó akciók a 2018. 03. 31-ig megkötött szerződéseknél: ingyenes próbaidőszak a szerződéskötés hónapjában és az azt követő 3 teljes naptári hónapban. Továbbá az első éves banki költségekből visszatérítésre kerül max. 10.000 Ft, az ingyenes próbaidőszakban már visszatérített díjakat beszámítva. Mindkét akciónak feltétele van.

A részletes díjszabást, valamint az akciók feltételeit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Platinum bankkártyáról és kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, továbbá a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó Ingyenes Próbaidőszakról szóló Hirdetmény tartalmazza, amelyek itt találhatók..

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!