A GRÁNIT Bankban a Széchenyi Kártya Program keretében az alábbi termékek érhetőek el:

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel
Mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, szabad felhasználású  folyószámlahitel-konstrukció.

Széchenyi Forgóeszközhitel  
Államilag támogatott, kedvezményes kondíciójú, akár 36 hónapos futamidejű hitel, tartós forgóeszközök finanszírozás céljára.

Széchenyi Beruházási Hitel
Legfeljebb 50 millió Ft összegű, akár 10 éves futamidőre is igényelhető beruházási hitel, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései meghitelezésére.

A hitelek és az igénylés részletes feltételei
A  Széchenyi Kártya Program keretében történő hiteligénylés részletes feltételei megtalálhatóak a www.szkartya.hu honlapon, ahonnan letölthetőek a hiteligényléshez szükséges dokumentumok is.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel
A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a kis- és középvállalkozások számára kínált állami támogatású kedvezményes hitel-konstrukció, amely mögött a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalása áll.A konstrukció célja a vállalkozások egyszerűsített eljárással történő hitelhez juttatása, elsősorban a likviditási problémáik megoldására.

Mire használható a Széchenyi Kártya?
A hitel szabad felhasználású, tehát minden, a vállalkozás érdekében felmerülő és elszámolható kiadás kifizetésére felhasználható.

A hitel futamideje és törlesztése
- A hitel futamideje a hitelszerződés aláírásától számított 1 év, de felülvizsgálatot követően – újabb szerződéskötés nélkül – a hitelszerződés újabb egy évre meghosszabbítható.
- A hitel törlesztése lejáratkor, a kamatfizetés negyedévente történik a bankszámla terhelésével automatikusan.

Hol tud Gránit Széchenyi Kártyát igényelni?
Budapesten Gránit Széchenyi Kártyát a KA-VOSZ Zrt. alábbi irodáiban  igényelhet:
- WestEnd Irodaház, 1062 Budapest, Váci út 1-3.,  (+36 1) 302 0855
- Óbuda, 1034 Budapest, Nagyszombat u.14., (+36 70) 935 7783

A KA-VOSZ irodák sikeres előminősítést követően továbbküldik vállalkozása dokumentumait a GRÁNIT Bank részére. Az igénylések pozitív elbírálását követően Ön a GRÁNIT Bankban megkötheti a Széchenyi Kártya szerződést, valamint átveheti bankkártyáját.

Széchenyi Forgóeszközhitel
A konstrukció célja a vállalkozások egyszerűsített eljárással történő számlával igazolt forgóeszköz-finanszírozáshoz juttatása. A finanszírozás alapja kizárólag a számlával igazolt nettó vételár lehet.

Mire használható a Széchenyi Forgóeszközhitel?
A hitel szabad felhasználású, tehát minden, a vállalkozás érdekében felmerülő és elszámolható kiadás kifizetésére felhasználható.

A hitel futamideje és törlesztése
- A hitel futamideje 12-36 hónap.
- A forgóeszközhitel visszafizetését havi lineáris tőketörlesztéssel kell teljesíteni.
- 1 éves hiteleknél maximum 3 hónap rendelkezésre tartási- és ezzel megegyező türelmi idő,  éven túli hiteleknél legfeljebb 6 hónap rendelkezésre tartási-, és ezt legfeljebb 8 hónappal türelmi idő igénylehető.

 
A GRÁNIT különbség

Már több ezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

tipp:

ELŐSZŰRÉS

  • Érdekli, hogy vállalkozása megfelel-e a Széchenyi Kártya Program termékek alapfeltételeinek?
 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!