Kedves Ügyfelünk!
 
A GRÁNIT Bank kiemelt fontosságúnak tartja, hogy segítse Ügyfeleit a felelős pénzügyi döntések meghozatalában, ezért szeretnénk felhívni figyelmét a Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban MNB) azon szolgáltatásaira, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a pénzügyi termékek, banki szolgáltatások közötti tájékozódást. Az alábbi linkeken érheti el az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központját és további hasznos információkat, pénzügyi döntését segítő kalkulátorokat talál. 
Az MNB honlapján (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-navigator-fuzetek​) található tájékoztató füzetsorozat segítségével alapvető pénzügyi ismeretekre tehet szert.  Praktikus fogyasztói ismeretekre tehet szert az MNB pénzügyi navigátor kisfilmjei révén, amelyeket az MNB YouTube csatornáján érhet el. Emellett ajánljuk figyelmébe a következő praktikus alkalmazásokat is, amelyek segíthetik Önt megtakarítási-, hitelfelvételi-, számlanyitási döntései meghozatalakor:
 
 
 
Tájékoztatás az MNB Belépési azonosítóról
 
2016. február 12. napjától az MNB honlapján elérhető az Értékpapírszámla-lekérdező alkalmazás (ÉSZLA), amely lehetőséget biztosít az értékpapírszámla tulajdonosok számára a befektetési szolgáltatók által vezetett értékpapírszámláik egyenlegének online lekérdezésére. Az alkalmazás elérhető az MNB elektronikus felületén, valamint közvetlenül az alábbi hivatkozásra kattintva:
 
 
A Magyar Nemzeti Bank 2016. december 1-től videótolmács-szolgáltatást vezet be személyes ügyfélszolgálatán a hallássérült ügyfelek egyenlő esélyeinek megteremtésére, illetve szintén e naptól kezdve ingyenes zöld hívószámon fogadja a telefonos ügyfélmegkereséseket.

A személyes tolmácsszolgáltatáshoz képest ennek előnye, hogy előzetes időpontfoglalás nélkül, azonnal, valós időben hívható tolmácsok segítik a kommunikáció akadálymentesítését. A jelnyelvet használó ügyfeleknek a tolmácsok jelnyelven közvetítik az ügyintéző információit, az ügyfél kérdéseit pedig hangzó nyelvre fordítják. A jelnyelvet nem ismerő hallássérült ügyfelek számára írásban nyújt segítséget a szolgáltatás.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket továbbá, hogy a Magyar Nemzeti Bank, illetve a Pénzügyi Békéltető Testület telefonos ügyfélszolgálata telefonon a 06-80/203-776 számon érhető el. 
 
 
Az MNB honlapján elérhető országos fiók- és ATM-kereső alkalmazás révén több ezer bankjegykiadó automatát vagy hitelintézeti fiókot találhat meg percek alatt. A fiók- és ATM-kereső alkalmazást ide kattintva érheti el. 
 
A fenti oldalak tartalma, frissítése az MNB hatáskörébe tartozik. A Gránit Bank termékeinek aktuális kondícióit a Bank mindenkor hatályos Hirdetményei tartalmazzák, így azok áttekintése feltétlenül szükséges a teljes körű tájékozódáshoz és a megalapozott döntéshozatalhoz.
 
 
 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!