Digitális szupererő
a pénzügyekben!

Nyissatok 0 Ft-os számlát 6-18 éves gyermekeddel közösen online, VideóBankon keresztül, és töltsétek le az alkalmazást!

Játékosan segítünk megismerni a pénzügyeket

A GRÁNIT Family applikációval könnyedén feladatokat adhatsz gyermekednek, melynek elvégzéséért cserébe egy kattintással jutalmazhatod őt.

Számlát nyitunk

A céljaid megvalósítása
érdekében érdemes
rendszeresen félretenni

Gyermeked játékosan gyűjthet pénzt, amihez célokat adhat meg, a virtuális malacperselyt pedig bármikor feltörheti. Új cél hozzáadását követően GRÁNIT Family Megtakarítási számlán kamatozik gyermeked pénze. Éves kamat és EBKM 5,00% 2022.12.31-ig tartó akció keretében.
Részletek a kamatról

Számlát nyitunk

Nem kell izgulnod gyermeked pénze miatt

Bármikor követheted gyermeked költéseit, egy kattintással limitet állíthatsz, vagy zárolhatod a kártyáját.

Számlát nyitunk

0 Ft-os bankszámla,
egyedi bankkártyadesign,
a kártya díjmentes

A díjmentes számlacsomag mellé igazi bankkártya is jár. Fizethettek mobillal is, Apple Pay vagy Google Pay fizetési megoldással.

Számlát nyitunk

GRÁNIT Family Junior számlacsomag részletei:

6-18 éves gyermeked számára
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Bankkártyás vásárlás: 0 Ft
NetBank, eBank, TeleBank és VideóBank szolgáltatás: 0 Ft
Kedvezményes ATM készpénzfelvétel: 0,6 %
Számlát nyitunkSzámlacsomag hirdetménye

Így lehet aktív Family applikációja gyermekednek:

 1. Kattints a  "Számlát nyitunk"   gombra ezen a felületen
 2. Válassz gyermekeddel közösen számlacsomagot és bankkártyát
 3. Add meg a saját és a gyermeked adatait
 4. Indítsátok el közösen gyermekeddel a VideóBankos azonosítást
 5. 2 munkanapon belül a Bank aktiválja bankszámláitokat, erről az általad megadott email-re tájékoztatást küld, továbbá, az általad megadott telefonszámra SMS-ben megküldi a Netbanki bejelentkezéshez szükséges jelszavad. (tájékoztatásul: a Netbanki felhasználóneved a bankszámla szerződésed tartalmazza.)
 6. Az SMS-ben kapott jelszavadat meg kell változtatnod. Ezt úgy teheted meg, hogy a Bank által küldött jelszóval és felhasználóneveddel belépsz a Netbankba, majd a bal oldalon lévő 'Beállítások' menüpont alatt található 'Bejelentkezési jelszó módosítása' menüpont megnyitásával megkezdheted a jelszó módosítást.
 7. Töltsd le a  GRÁNIT eBank  applikációt, ahol a Netbanki felhasználóneveddel és jelszavaddal léphetsz be. A továbbiakban a belépéshez a Bank kérni fog egy 6 jegyű mPIN jelszót és a biometrikus azonosítást is itt tudod engedélyezni. Ezt a lépést csak neked szükséges megtenned
 8. A gyermeked a saját telefonjára App Store vagy Google Play áruházból töltse le a GRÁNIT Family applikációt. Gyermeked kattintson az “Aktiválom” gombra, ahol meg fog jelenni egy belvasó kamera.
 9. Ezzel párhuzamosan a telefonodról nyisd meg az eBank applikációt és kattints a “Family - szülő” funkcióra, ahol gyermeked profiljánál nyisd meg az egyedi QR-kódját.
 10. A QR-kód beolvasását követően megjelenik egy felület, ahol jóvá kell hagynod, hogy valóban a te gyermeked olvasta-e be a QR-kódot a telefonjával.
 11. Így már aktív applikációkkal követhetitek mindennapi bankolásotokat.

Így lehet aktív Family applikációja gyermekednek:

 1. Az eBank app főoldalán kattints a  “Family - szülő”  funkcióra
 2. Nyiss számlát gyermekednek a  “Nyiss Family számlát”  gombra kattintva
 3. 2 munkanapon belül a Bank aktiválja a gyermeked bankszámláját, amelyről az általad megadott e-mail címen értesítünk, de a Family-szülő funkcióban is nyomon követheted a számlanyitás státuszát.
 4. A gyermeked a saját telefonjára App Store vagy Google Play áruházból töltse le a GRÁNIT Family applikációt. Gyermeked kattintson az “Aktiválom” gombra, ahol meg fog jelenni egy belvasó kamera.
 5. Ezzel párhuzamosan a telefonodról nyisd meg az eBank applikációt és kattints a “Family - szülő” funkcióra, ahol gyermeked profiljánál nyisd meg az egyedi QR-kódját.
 6. A QR-kód beolvasását követően megjelenik egy felület, ahol jóvá kell hagynod, hogy valóban a te gyermeked olvasta-e be a QR-kódot a telefonjával.
 7. Így már aktív applikációkkal követhetitek mindennapi bankolásotokat.

Már nyitottunk számlát a gyermekemnek, kíváncsi vagyok, hogyan aktiválhatjuk a GRÁNIT Family applikációt.

GRÁNIT Family app részletek