MASTERCARD - Az év bankja 2016 díjeső -  2016 

A GRÁNIT Bank lett 2016-ban az „Év leginnovatívabb bankja” és megkapta az „Év lakossági számlacsomagja” díjat is a Mastercard - év bankja versenyben. Külön köszönjük Ügyfeleinknek, hogy szavazataik segítségével a 2. helyezést értük el az „Év legrokonszenvesebb bankja” kategóriában! A GRÁNIT Bank további dobogós helyezéseket is elért (Év lakossági megtakarítási terméke - 2. hely; Év lakossági mobil- és online banki eszköze - 2. hely; Év bankja - 3. hely), amivel középbanki méretéhez képest páratlan sikert ért el a bankszakma 11. alkalommal megrendezett legrangosabb seregszemléjén.

Az ÉV NŐI Menedzsere -  2016 
 

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója vehette át május 5-én a brit hátterű PWA-Sikeres Nők Egyesülete által alapított "Az év női menedzsere" díjat. A nemzetközi szervezet a kitüntetéssel a versenyképességre törekvő, inspiráló, egyensúlyt és értéket teremtő vezető nőket ismeri el.

Mastercard - az év bankára 2015 
 

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója nyerte el a MasterCard - Az év bankára 2015 címet. A díj jelzi, hogy a szakma nagyra tartja és elismeri azt a teljesítményt, amelyet Hegedüs Éva eddigi pályafutása során nyújtott.

Global Banking and Finance Awards 2014
 

A nehéz gazdasági körülmények ellenére 2014-ben sem állt le a fejlődés és az innováció az üzleti világban, állapította meg a The European, amely a 2014. évi teljesítménye alapján a GRÁNIT Banknak ítélte oda az Év Bankja Díjat Magyarországon.
 

2013 Mastercard

Az év leginnovatívabb bankja 2013 2.díj

2012 mastercard

Az év leginnovatívabb bankja 2012

2011 World Finance Awards

Most Innovative Bank in Hungary 2011

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!