Magyar Gazdaságért díj

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Gazdaságért díjat adományozta az október 23-ai nemzeti ünnepünk alkalmából Hegedüs Évának, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatójának, a pénzügyi- és bankszektorban végzett több évtizedes kiemelkedő munkája elismeréseként.

GRÁNIT BAnk - Az év bankja 2017-ben 

A GRÁNIT Bank kapta az év pénzintézete elismerést a magyar gazdaság legjobban teljesítő vállalatait évről évre díjazó Figyelő TOP 200 idei rendezvényén. A szakmai zsűri indoklása szerint a díjat a GRÁNIT Bank azzal érdemelte ki, hogy a hitelállományának zömét elsősorban a kis- és közepes cégeknek nyújtott kölcsönök teszik ki. A hitelintézet a szektor átlagához képest nagy növekedési potenciállal rendelkezik, ugyanakkor az erős ütemű növekedés mellett a nem teljesítő hitelek arányát rendkívül alacsony szinten tudja tartani. A zsűri elismeréssel szólt azokról az innovatív - és a bank költséghatékony működését is szolgáló - fejlesztésekről, amelyek a bank ügyfeleinek jobb és kényelmesebb kiszolgálását hívatottak biztosítani. 2016-ban Európában elsőként a GRÁNIT Bank vezette be – a Mastercarddal közös projekttel – a bankkártya digitalizálásán alapuló, MDES technológiájú mobilfizetést, a GRÁNIT Payt, 2017-ben pedig elsőként nyitott videós ügyfélazonosítással és elektronikus aláírással lakossági bankszámlát, elindítva ezzel a Videóbankon keresztül történő teljes körű online számlanyitást.

GRÁNIT BAnk - Az év leginnovatívabb bankja

A GRÁNIT Banknak ítélte oda az E-Banking Summit and Awards 2017-ben „Az év leginnovatívabb bankja” szakmai díjat, amelyet Siklós Jenő vezérigazgató-helyettes vett át a rendezvényen. Az E-Banking Summit and Awards Magyarország legrégebbi FinTech konferenciája, amelyen rendszeresen díjazzák az adott évben kimagasló teljesítményt elért pénzintézeteket és informatikai cégeket.

MASTERCARD - Az év bankja 2016 díjeső -  2016 

A GRÁNIT Bank lett 2016-ban az „Év leginnovatívabb bankja” és megkapta az „Év lakossági számlacsomagja” díjat is a Mastercard - év bankja versenyben. Külön köszönjük Ügyfeleinknek, hogy szavazataik segítségével a 2. helyezést értük el az „Év legrokonszenvesebb bankja” kategóriában! A GRÁNIT Bank további dobogós helyezéseket is elért (Év lakossági megtakarítási terméke - 2. hely; Év lakossági mobil- és online banki eszköze - 2. hely; Év bankja - 3. hely), amivel középbanki méretéhez képest páratlan sikert ért el a bankszakma 11. alkalommal megrendezett legrangosabb seregszemléjén.

Az ÉV NŐI Menedzsere -  2016 
 

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója vehette át május 5-én a brit hátterű PWA-Sikeres Nők Egyesülete által alapított "Az év női menedzsere" díjat. A nemzetközi szervezet a kitüntetéssel a versenyképességre törekvő, inspiráló, egyensúlyt és értéket teremtő vezető nőket ismeri el.

Mastercard - az év bankára 2015 
 

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója nyerte el a MasterCard - Az év bankára 2015 címet. A díj jelzi, hogy a szakma nagyra tartja és elismeri azt a teljesítményt, amelyet Hegedüs Éva eddigi pályafutása során nyújtott.

Global Banking and Finance Awards 2014
 

A nehéz gazdasági körülmények ellenére 2014-ben sem állt le a fejlődés és az innováció az üzleti világban, állapította meg a The European, amely a 2014. évi teljesítménye alapján a GRÁNIT Banknak ítélte oda az Év Bankja Díjat Magyarországon.
 

2013 Mastercard

Az év leginnovatívabb bankja 2013 2.díj

2012 mastercard

Az év leginnovatívabb bankja 2012

2011 World Finance Awards

Most Innovative Bank in Hungary 2011

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!