Váltani sose késő!

Nyiss számlát szelfivel a Gránit appban!

  • Rejtett költségek nélkül
  • Akár 50.000 Ft jóváírás*
Idős hölgy napszemüveggel mosolyog

Miért válaszd a Gránit Bankot?

Icon

Alacsony banki költségek

A digitális megoldások segítségével tartósan kedvező kondíciókat tudunk neked biztosítani.

Icon

Devizaváltás költségek nélkül, az appból**

Válts velünk okosan, devizapiaci középárfolyamon, akár havi 650 000 Ft limitig!**

Icon

Ügyfélajánlási program 10 000-10 000 Ft jóváírással*

Oszd meg a kódod, nyisson számlát a barátod, és a feltételek sikeres teljesülése esetén jóváírunk 10 000 forintot mindkettőtök számláján.
A kódoddal 10 számlát lehet nyitni, így akár 100 000 forintot is kereshetsz.

Szelfivel történő számlanyitás 40 000 Ft jóváírással*

  • Sikeres szelfis számlanyitás a Gránit eBank applikációból
  • Marketing célú megkeresésekhez való hozzájárulás
  • 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás
  • 60 napon belül 5 db sikeres bankkártyás vásárlás (minimum 1 000 Ft értékben)
  • 60 napon belül legalább 150 000 Ft egyösszegű jóváírás a bankszámlán

A fenti feltételek teljesítését követően most 40 000 Ft * jóváírást kapsz.

Számlát nyitok

Szelfivel történő számlanyitás 40 000 Ft jóváírással - Lány szelfizik

A bankváltás még sosem volt ilyen egyszerű

document icon

Nyiss bankszámlát online pár perc alatt!

Bankszámlaszerződésedet az alábbi módokon kötheted meg:
selfi icon

Szelfi készítésével

Azonosítsd magad pillanatok alatt!
help icon

VideóBankon

Amennyiben segítségre van szükséged, munkatársaink videóbeszélgetés során végigvezetnek a szerződéskötésen.

Tovább a videóbankra

selfi icon

Töltsd ki a számlaváltási nyomtatványt!

A dokumentumot juttatsd el hozzánk postán a Gránit Bank Zrt. Ügyfélszolgálat 1439 Budapest, Pf. 649 címre, vagy személyesen ügyfélközpontjaink egyikébe.

Nyomtatvány letöltése

Bankolj tudatosan

A tudatos bankolásban Tikos Gergő TikTokker ad néhány tippet, melyet itt tudsz megtekinteni.

Iphone 12 Pro mobile phone
Mire van szükséged a szelfis számlanyitáshoz - Szelfi telefon

Mire van szükséged a szelfis számlanyitáshoz?

  • NFC-kapcsolattal rendelkező telefonra
  • Chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyazonosító igazolványodra.

Nincs új típusú személyazonosító igazolványod vagy NFC-kapcsolattal rendelező telefonod?

Ebben az esetben VideóBankos számlanyitást javasoljuk.

Tartsd szemmel banki költségeidet!

Ne fizess feleslegesen többet! Válaszd a pénzügyi szokásaidnak leginkább megfelelő számlacsomagot és csökkentsd banki költségeidet! Számlavezető bankod minden év január 31-ig megküldi számodra az éves díjkimutatásod, ami alapján összehasonlíthatod jelenlegi költségeidet a Gránit Bank ajánlataival.

Számlacsomagok

Tartsd szemmel banki költségeidet - Malacpersely

Nyiss számlát, ahogy Neked kényelmes!

További részletek

További részletek

A bankváltás folyamatát részletesen bemutató leírást a tájékoztató dokumentumban találsz, valamint bármikor felveheted a kapcsolatot munkatársainkkal VideóBankon, vagy telefonon.

* Szelfis számlanyitás: 40 000 Ft
A jóváírás feltételei Gránit Kamat Plusz, Gránit Bajnok, Gránit Bajnok Plusz, Gránit Digitális, Gránit Digitális Plusz, Gránit Kapcsolat Plusz, Gránit Sztár, Gránit Osztálypénz bankszámlák, valamint 26 éves kor felett történő Gránit Diákszámla nyitása esetén: Szelfivel történő sikeres számlanyitás, hozzájárulás a marketing célú megkeresésekhez, 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, legalább 150 000 Ft egyösszegű jóváírás bankon kívülről vagy harmadik féltől, illetve 5 db sikeres bankkártyás vásárlás minimum 1 000 Ft értékben.

A jóváírás feltételei 26 éves kor alatt történő Gránit Diákszámla nyitása esetén: Szelfivel történő sikeres számlanyitás, hozzájárulás a marketing célú megkeresésekhez, 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, illetve 5 db sikeres bankkártyás vásárlás minimum 1 000 Ft értékben.

A jóváírás feltételei Gránit Family Junior bankszámla nyitása esetén: Szelfivel történő sikeres számlanyitás, 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, illetve 5 db sikeres bankkártyás vásárlás minimum 1 000 Ft értékben. A jóváírás csak a Gránit Neo Mastercard, Gránit Standard Mastercard dombornyomott, Gránit Standard Mastercard nem dombornyomott és Gránit Platinum Mastercard bankkártya igénylése esetére vonatkozik. A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Amennyiben a számlanyitást követő 24 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 40 000 Ft-ot. Gránit Hős és Gránit Family számlacsomagjaink egyelőre nem nyithatók szelfivel. Az akció 2024.07.02. napjától 2024.07.31. napjáig érvényes. Akció hirdetménye itt elérhető.

Ügyfélajánlás feltételei:
Ha lakossági bankszámlával (számlatulajdonosként) rendelkező 18. életévét betöltött ügyfél GRÁNIT eBank applikáció „Ajánlom a Bankot” menüpont használatával ajánlja valamely 18. életévét betöltött személynek a Bankot lakossági számlavezetés céljából, és az új ügyfél az ajánlókóddal történő számlanyitást követő 60 napon belül letölti és aktiválja az eBank applikációt, valamint 3 sikeres bankkártyás vásárlás hajt végre, mely tranzakciók a számlán könyvelésre is kerülnek, akkor az Ajánló és az Ajánlott 10 000 - 10 000-os jóváírást kap a Banknál vezetett lakossági bankszámlájára. Az akció 2024.05.31-től 2024.07.31-ig érvényes. További részletek az Ügyfélajánlási Programról szóló Hirdetményben

***A Digitális árfolyam a mindenkor hatályos Hirdetményben meghatározott időtartamban és összeghatár erejéig, az eBank applikációban benyújtott Fizetési megbízások teljesítése során a Hirdetményben megjelölt devizanemek közötti átvezetés során alkalmazott Referencia árfolyam. A Digitális árfolyam a bankközi devizapiaci középárfolyammal egyezik meg, akként, hogy az árfolyam 5 percenként frissül. A naptári havi limit összegét csökkenti a nem Banki munkanapokon, illetve a Banki munkanapokon 17.00 után benyújtott tranzakciók összege is, függetlenül attól, hogy ezen esetekben a devizaváltás a Számlakonverziós árfolyamon teljesül. Részletek a Hirdetményben.

Gyakran ismételt kérdések