Gránit World Elite Metal bankkártya

Csatlakozzon egy kiemelt prémium világhoz! Válassza az egyik legmagasabb presztízsű bankkártyát fém kivitelben!

A legapróbb részletekig különleges

Prémium előnyök
Speciálisan csiszolt, exkluzív külső
18 grammos fém alapanyag
Kifinomult, elegáns design
Limitált elérhetőség
Prémium előnyök 18 grammos fém alapanyag Speciálisan csiszolt, exkluzív külső Kifinomult, elegáns design Limitált elérhetőség

Prémium hétköznapok

Díjmentes készpénzfelvétel

Díjmentes készpénzfelvétel havonta:
2x külföldön
4x itthon.

A díjmentesség a Gránit Bank által felszámított díjakra vonatkozik. A külföldi bankkártya-használatért a külföldi ATM-üzemeltetők vagy kereskedők díjat számíthatnak fel, amelyről kérjük, tájékozódjon fizetés előtt. A díjmentes készpénzfelvétel összege alkalmanként a kártyához beállított ATM készpénzfelvételi limitig terjed.
VIP telefonos ügyfélszolgálat

Gránit World Elite Metal kártyabirtokosaink hívását az alábbi dedikált ügyfélszolgálati telefonszámon várjuk:
+36 1 814 5601

Online magazinok

Korlátlan, díjmentes hozzáférés több mint 7000 nemzetközi és magyar online magazinhoz és újsághoz applikáción keresztül a Mastercard PressReader együttműködésnek köszönhetően.

Prémium időtöltés külföldön

Díjmentes belépés a Mastercard Lounge-ba (Budapest és Bécs)

Gránit World Elite Metal bankkártyájával díjmentesen veheti igénybe a felújított budapesti Mastercard Airport Lounge váróját egy kísérővel, valamint 18 év alatti gyermekeivel. Továbbá díjmentesen látogathatja a bécsi VIENNA Lounge és SKY Lounge várókat egy kísérővel, illetve 3 év alatti gyermekeivel.

A Priority Pass kártyát ezekben a várókban ne használja!

Elsőbbségi biztonsági sáv használata a reptéren (Budapest)
Gránit Word Elite Metal bankkártyájával egy vendégével és 18 év alatti gyermekeivel díjmentesen használhatja a Budapest Airport Fast Track Lane szolgáltatását.
Kiemelt autókölcsönzési lehetőség AVIS Preferred tagsággal
Az Avisnál történő regisztráció után foglalásánál automatikusan magasabb kategóriás autót (elérhetőség függvényében) és akár 35% nemzetközi kedvezményt kaphat. Részletek
Booking.com azonnali kedvezmény
Akár 10%-os kedvezmény érhető el, azokon a szálláshelyeken, ahol megjelenik az azonnali kedvezmény jelvénye (jutalom) és amennyiben a szállás díja a foglaláskor, vagy azt követően a szálláshely által megadott határidőig Gránit World Elite Metal bankkártyával online kerül kiegyenlítésre. A szálláshelyen történő fizetés esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. A 2024. június 30-ig történt foglalások esetén vehető igénybe a kedvezmény. Részletek

Prémium kikapcsolódás belföldön

BOTANIQ Turai Kastély

BOTANIQ Turai Kastély

15% kedvezmény

A 19 szobával rendelkező BOTANIQ Turai Kastély, 10 hektáros ősfás parkjában teniszpályával és kinti-benti fitnesz részleggel várja az aktív pihenés híveit, míg a wellness és spa rituálék garantálják a testi-lelki feltöltődést. A gasztronómia szerelmeseit a kastély két étterme varázsolja el: a Pálmaház egyedi bisztró hangulattal, míg a Clarisse exkluzív fine dining fogásokkal várja vendégeit.

Andrássy Kúria & Spa

15% kedvezmény

A tarcali Andrássy Kúria & Spa főúri környezetben, a világhírű Tokaji-borrégió szívében, barlangfürdővel, wellness részleggel és spa kezelések széles skálájával várja a pihenésre vágyókat, míg Bobajka étterme egyedülálló 120 tételes tokaji borsorral és friss köntösbe bújtatott helyi fogásokkal garantálja a különleges gasztronómiai élményeket. Látogasson el Tarcalra és élje át a térség minden szépségét és legendáját a Kúria szolgáltatásaival.

Andrássy Kúria & Spa

Prémium szolgáltatások

Online vásárlási biztosítás

Online vásárlási biztosítás

Regisztrálja Gránit World Elite Metal bankkártyáját a mastercard.hu/biztositas oldalon díjmentesen az extra biztonságért!

Termékbiztosítás lopás, rongálódás esetére*

Ha vásárlás után megtalálja ugyanazt jobb áron, megtérítésre kerül a különbség*

Ha vásárlás után megtalálja ugyanazt jobb áron, megtérítésre kerül a különbség*

*A szolgáltatás a Gránit World Elite Metal bankkártyával online vásárolt termékekre vonatkozik.

Maternity Magánklinika

15% kedvezmény a Maternity Magánklinika nőgyógyászati szűrővizsgálat csomagjaira*

10% kedvezmény a nem csomagban kínált vizsgálatokra

*kivéve a „stúdió” kategóriájú szolgáltatásokra, várandósgondozási csomagra, gyermekellátási csomagra, szülésre, műtéti beavatkozásokra.

Maternity Magánklinika
Aquaworld

Aquaworld

Élvezze a Gránit World Elite Metal bankkártyája nyújtotta díjmentes előnyöket a budapesti Aquaworldben akár 5 vendégével:

Vegye igénybe az emeleten kialakított privát öltözőt

Élvezze a beltéri Mastercard Lounge előnyeit, ahol baldachinos ágyak és frissítők várják a feltöltődni vágyókat

Júliusban és augusztusban a kültéri Mastercard Lounge-ban elkülönített kültéri pihenőrész, a szemközti bárban pedig korlátlan üdítőital fogyasztás várja

Júliusban és augusztusban 10% kedvezménnyel ebédelhet a szállodavendégeknek fenntartott svédasztalos Grill Teraszon

A Szaunavilágban ingyenes szaunalepedőt vehet igénybe.

Müpa prémium szolgáltatások

A szolgáltatások igénybevételéhez regisztrálja bankkártyáját a www.mastercard.hu/mupa oldalon, és tekintse meg részletesen a szolgáltatásokat és az igénybevétel feltételeit.

Müpa concierge: Egy dedikált telefonszám felhívásával vagy email írásával személyre szabott asszisztencia segít a jegyvásárlásban és a programokkal kapcsolatos tájékozódásban.

10% Kedvezmény a jegyárból: a kedvezmény előadásonként egyszerre maximum 4 db jegyre vehető igénybe.

Privát vezetett túrák: az előadásokhoz kapcsolódó vagy azoktól független exkluzív élménytúrák az épületben és a backstage-ben (exkluzív túra előre meghatározott időpontban).

Pezsgőbár előadásnapokon: A Müpa 3. emeletén panoráma terasszal, térintésmentes pohár pezsgő és ropogtatnivaló várja a prémium ügyfeleket.

VIP parkoló: A jogosult kártyabirtokosok egy foglalási rendszerben történő regisztráció után ingyenes VIP parkolási lehetőséghez juthatnak a MÜPA mélygarázsában.

Müpa prémium szolgáltatások

Válassza a Gránit World Elite
Metal bankkártyát!

A bankkártya kibocsátási díjakedvezményesen .

A bankkártya kibocsátási díja az igénylést követően egy összegben fizetendő. A kibocsátási díj kedvezmény nélkül 99 900 Ft.

A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződések, az Általános Szerződési Feltételek, valamint az aktuális Gránit World Elite MetalHirdetménytartalmazza, melyek a Bank Központi fiókjában, illetve a Westend Ügyfélközpontjában és a www.granitbank.hu-n tekinthetők meg.

A kártya gyártása akkor indul el, ha a kártyabirtokos számláján rendelkezésre áll a kibocsátási díj fedezete.