Értékeinket, pénzünket mindannyian biztonságban szeretnénk tudni. A GRÁNIT Banknál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy digitális szolgáltatásainkkal és innovációinkkal megfelelő védelmet nyújtsunk Önnek és értékeinek. Az alábbiakban szeretnénk néhány hasznos tippel és tanáccsal szolgálni, mit tehet Ön annak érdekében, hogy még magasabb legyen ez a védelem.


GRÁNIT eBANK BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  • A GRÁNIT eBank alkalmazás funkcióit az Ön védelme érdekében alakítjuk. Töltse le mobilbanki applikációnkat, és használja a zárolás és limitállítás funkciókat, hiszen ez csak egy érintés, és így gondoskodhat róla, hogy pénze ne kerüljön illetéktelenek kezébe!

  • A zárolás funkció segítségével bankkártyáját ideiglenesen lezárhatja, majd mikor újra vásárolni szeretne, egy érintéssel azonnal fel is tudja oldani.

  • A limitállítás funkció használatával a bankkártyájával egyszerre elkölthető/felvehető pénzösszeget szabályozhatja. Tartsa a limiteket alacsonyan, akár 0 forinton, és amikor szüksége lesz rá, néhány mozdulattal megemelheti az összegeket.

  • A GRÁNIT eBank alkalmazást letöltheti mindhárom okostelefonos alkalmazásáruházból (mindig csak ezekből a megbízható alkalmazásáruházakból töltse le).


TANÁCSOK BIZTONSÁGOS INFORMÁCIÓMEGOSZTÁSHOZ

  • Bankkártyája PIN kódját, illetve a hátoldalon található háromjegyű biztonsági kódot soha ne adja meg senkinek. Banki azonosításnál ezekre sosincs szükség! Internetes vásárláshoz soha nem kell PIN kódját is megadnia, így amennyiben egy internetes felületen erre kérik, ezt semmiképp ne tegye meg!

  • Ne telepítsen számítógépére, okostelefonjára ismeretlen programot, ha ezt olyan személy kéri Öntől, aki banki dolgozónak adja ki magát! A Bank nem kéri Önt olyan alkalmazás telepítésére, amely nem a Bank saját alkalmazása (GRÁNIT eBank, GRÁNIT VideóBank). A Bank alkalmazásait mindig csak okostelefonja alkalmazásáruházából töltse le!

  • Ismeretlen számról vagy email címről érkező linkre ne kattintson rá, mert ezzel adathalászok kártevőket telepíthetnek eszközeire.

  • Ha a kártyájával kapcsolatban visszaélés történt (valaki más használta), ennek helyrehozásához nincs szükség sem kártyaadatainak megadására, sem egy megadott összeg átutalására, vagy program telepítésére.

  • Amennyiben gyanús telefonhívást vagy levelet kap, kérjük, hívja Bankunkat a +36 1 510 0527 telefonszámon, és bizonyosodjon meg róla, hogy valóban mi kerestük-e Önt!

  • Még több tanácsot a biztonságos bankoláshoz ITT talál.


További biztonságos bankolást kívánunk!

Biztonságos bankolás