Üdvözöljük a GRÁNIT Bank Zrt. Karrier oldalán!

Nyitott állásajánlatok:

Kontrolling- és adatszolgáltatási munkatárs

TeleBank munkatárs

Ügyfélszolgálati munkatárs
A GRÁNIT Bank Zrt. Magyarország új, növekedés előtt álló bankjaként a hazai pénzpiac magyar tulajdonban lévő szereplőjeként vallja, hogy a legfőbb érték az ember. Ennek szellemében mindent megteszünk munkatársaink szakmai és emberi kiteljesedését, felelős és önálló munkavégzését támogató környezet biztosításáért, megkülönböztetéstől mentes megbecsüléséért és motiválásáért, valamint kollégáink hosszú távú megtartásáért, karrierjük gondozásáért.


A GRÁNIT Bank legfontosabb célkitűzése, hogy ügyfelei részére magas színvonalú és minőségi szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében megfelelő szakmai felkészültséggel és motivációval rendelkező, teljesítményorientált és proaktív munkatársakkal dolgozunk, akik kellő elhivatottságot éreznek magukban arra, hogy saját képességeik kibontakoztatásával összhangban részt vegyenek a GRÁNIT Bank célkitűzéseinek megvalósításában.

Örömmel várjuk jelentkezését aktuálisan nyitott pozícióinkra, valamint adatbázisunkba, amennyiben Ön felkészültnek, nyitottnak, teljesítmény orientáltnak tartja Önmagát és szívesen lenne egy olyan csapat tagja, ahol megbecsülik a teljesítményt, ahol érték az önállóság és a csapatban való munkavégzés.

Kedves Pályázónk!

Ezen az oldalon

     -  elküldheti önéletrajzát a karrier@granitbank.hu e-mail címre, ezzel bekerül pályázói adatbankunkba,
     -  vagy megpályázhatja aktuális pozícióinkat.

Az általános jelentkezés lehetőséget ad arra, hogy az önéletrajzában megadott adatai, elvárásai alapján a GRÁNIT Bank HR vezetője megkereshesse Önt aktuális lehetőségeinkkel, állásajánlatainkkal. Amennyiben az adatbázisba történő jelentkezés után konkrét hirdetésre is jelentkezik, akkor a megadott szempontok alapján értékeljük beadott pályázatát. A beérkezett pályázatokra minden esetben válaszolunk e-mailen, vagy telefonon keresztül.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetjük Önt.
Üdvözlettel,

GRÁNIT Bank Zrt.
Humánpolitikai Főosztály

 

  

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!