Gránit HŐS 0 Ft-os számlacsomag
Köszönjük az egészségügyi dolgozóknak!

Köszönjük az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját!

A számlacsomaghoz tartozó kedvezmények mindaddig elérhetőek, amíg az egészségügy dolgozója vagy.
Bankkártya 0 Ft
Díjmentes Gránit Standard Mastercard érintésmentes dombornyomott főkártya.
A kártyadíj minden évben 0 Ft.*
Számlavezetés 0 Ft
Amennyiben a számlára legalább havi 100.000 Ft összegű jóváírás, diákok esetében havi 50.000 Ft jóváírás érkezik.**
Elektronikus átutalás 0 Ft
A NetBankon és eBankon keresztül megadott HUF és EUR utalások díjmentesek.
Csoportos beszedés 0 Ft
Csoportos beszedés, rendszeres átutalási megbízás korlátlan számban és összegben díjmentes.
Készpénzfelvétel 0 Ft
Havi 2x összesen 150.000 Ft értékben bármely ATM-ből.***
Kedvezményes folyószámlahitel
- THM: 21,84%
Rendszeres jövedelem alapján kamat: 15,90%
*A bankkártya első három éves összköltsége több, külső szereplők által meghatározott díjtétel összege. Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a kártyához kapcsolódó díjak 50%-ában érintett, mely díjak 50%-át (az össz. kártyaköltség 25%-át) az együttműködés keretében elengedi. Köszönjük az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a hozzájárulást!
**A feltételek teljesülése nélkül a számlavezetési díj: 1.990 Ft havonta.
***A készpénzfelvételre vonatkozó díjmentesség a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a alapján érvényes nyilatkozat megléte alapján került meghatározásra. Egyéb esetben a készpénzfelvétel díja 0,70% bármely ATM-ből.
A Gránit HŐS számlacsomagot azért alkottuk meg, hogy köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak!
Közegészségügyben dolgozó orvosoknak
Háziorvosoknak és asszisztenseiknek
Egyéb kórházi munkavállalóknak
Egészségügyi szakdolgozóknak
Országos Mentőszolgálat munkatársainak
Magánegészségügy dolgozóinak

Miért válassz minket?

Hitelek minden célra
Segítünk álmaid megvalósításában. Válogass kedvező kamatozású és támogatott hiteleink között! Egyszerű, digitális ügyintézéssel és felkészült szakértői támogatással.
Alacsony költségek
Digitális – fiókhálózat fenntartása nélküli – üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy kiemelkedően kedvező díjakat, a betétekre pedig vonzó kamatokat kínáljunk ügyfeleinknek. Transzparens árazással és piacvezető ajánlatokkal várunk!
Bankolás bárhonnan
Gránit VideóBankon keresztül kényelmesen, személyesen egyeztethetsz ügyfélszolgálati munkatársainkkal. Onnan és akkor intézheted pénzügyeidet, ahol és amikor Neked megfelelő. Nem kell bankfiókba menned sem a számlanyitáshoz, sem a későbbi ügyintézéshez. Videós ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8-tól este 9-ig érheted el.
Kiemelkedő megtakarítások
Válaszd kedvező kamatozású lakossági betéteinket vagy vásárolj állampapírt – értékpapírszámla nyitásával akár az appon keresztül!
Mobilfizetés egy érintéssel
Apple Pay és Google Pay segítségével minden arra alkalmas iOS és Android rendszerű okostelefonnal fizethetsz egyetlen érintéssel. Kényelmes és biztonságos fizetés digitalizált bankkártyával, amely megkönnyíti a mindennapokat.
Díjnyertes mobilbanki app
A Gránit eBank applikációval  bárhol intézheted pénzügyeidet. Beépített költéselemzővel diagramon, kategóriákba szedve láthatod költéseidet, követheted bevételeidet. Egy kattintással zárolhatod és fel is oldhatod bankkártyádat vagy állíthathatod a kártyalimiteket.
Miért válassz minket?
Segítünk álmai megvalósításában. Válogasson kedvező kamatozású és támogatott hiteleink között! Egyszerű, digitális ügyintézéssel és felkészült szakértői támogatással.
Digitális – fiókhálózat fenntartása nélküli – üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy kiemelkedően kedvező díjakat, a betétekre pedig vonzó kamatokat kínáljunk ügyfeleinknek. Transzparens árazással és piacvezető ajánlatokkal várjuk!
Gránit VideóBankon keresztül kényelmesen, személyesen egyeztethet ügyfélszolgálati munkatársainkkal. Onnan és akkor intézheti pénzügyeit, ahol és amikor Önnek megfelelő. Nem kell bankfiókba mennie sem a számlanyitáshoz, sem a későbbi ügyintézéshez. Videós ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8-tól este 9-ig elérheti.
Válassza kedvező kamatozású lakossági betéteinket vagy vásároljon állampapírt – értékpapírszámla nyitásával együtt VideóBankon. Nálunk biztonságban van a pénze, a Gránit Bank – kiváló minőségű hitelportfóliót felépítve és eszközállományát indulása óta több mint 50-szeresére növelve - a régió egyik legdinamikusabban fejlődő, 6. éve stabilan nyereséget termelő bankja.
Apple Pay és Gránit Pay segítségével minden arra alkalmas iOS és Android rendszerű okostelefonnal fizethet egyetlen érintéssel. Kényelmes és biztonságos fizetés digitalizált bankkártyával, amely megkönnyíti a mindennapokat.
A Gránit eBank applikációval okostelefonján bárhol intézheti pénzügyeit. Beépített költéselemzővel diagramon, kategóriákba szedve láthatja költéseit, követheti bevételeit. Egy kattintással zárolhatja és fel is oldhatja bankkártyáját vagy állíthatja a kártyalimiteket.