Miért a Helló GRÁNIT csomag*?

  • Mert feltétel nélkül 0 Ft a havi számlavezetési díj.
  • Mert választhatsz első évben ingyenes Most bankkártyát vagy akciós Platinum prémium kártyát, vagy akár egy Standard Mastercard Pay Pass nem dombornyomott kártyát.
  • Mert most akcióban 10.000 Ft díjvisszatérítést kaphatsz az első éves banki költségekből.
  • Mert a bankszámlához díjmentes az összes GRÁNIT digitális csatorna.
  • Ráadásul most 3 hónapig ingyen kipróbálható!
Részletek a Hirdetményben

Használható bankszámla néhány perc alatt otthonról

  • Kattints a lenti HELLÓ GRÁNITOT NYITOK gombra!
  • Adj meg 8 személyes adatot
  • Mutasd meg a személyi igazolványodat és a lakcímkártyádat!
  • Olvasd át és fogadd el a bankszámlaszerződésed!
  • A banki ellenőrzést követően számládat már használhatod is!
Helló GRÁNIT-ot nyitok Visszahívást kérek

A Videóbank applikáció letöltését követően nyomd meg az applikációban a BANKSZÁMLÁT NYITOK gombot, olvasd el a Helló GRÁNIT csomagról a tájékoztatást, majd add meg 8 adatodat a számlanyitáshoz!

Applikáció letöltése

* A Helló GRÁNIT csomag csak VideóBankon keresztül nyitható és kizárólag egy Számlatulajdonosa lehet, aki saját maga nevében nyit számlát. A csomag egy Sztár bankszámlából és egy Most vagy egy Mastercard Standard Pay Pass nem domornyomott kártyából vagy egy Platinum bankkártyából áll. A Helló GRÁNIT csomag Számlatulajdonosa olyan személy lehet, aki magyar állampolgár, Magyarországon adózik, nem kiemelt közszereplő, nem kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója, illetve kiemelt közszereplővel nem áll közeli kapcsolatban és rendelkezik érvényes kártyaformátumú magyar személyi igazolvánnyal és magyar lakcímkártyával. A Számlatulajdonos a szerződés keretében SMS/iSMS értesítést kér valamennyi számlán történő terhelésről és jóváírásról és csak elektronikus számlakivonatot kaphat. Az SMS üzeneteknek a hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló hirdetményben feltűntetett díja van, de a GRÁNIT eBank applikáción keresztül ingyenes iSMS formában is megkapható.

A Számlatulajdonos az összes díjmentes elektronikus szolgáltatásra szerződik, amelyek közül a -2019.09.16-ig akcióban ingyenes - VideóBank szolgáltatást bármikor lemondhatja.

2019. 09. 02-ig tartó akció keretében a Platinum bankkártya kibocsátási díja 13.900 Ft (19.000 Ft helyett) és az éves kártyadíj 13.900 Ft (15.000 Ft helyett).

Kizárólag a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó akciók a 2019.09.02-ig megkötött szerződéseknél: ingyenes próbaidőszak a szerződéskötés hónapjában és az azt követő 3 teljes naptári hónapban. Továbbá az első éves banki költségekből visszatérítésre kerül max. 10.000 Ft, az ingyenes próbaidőszakban már visszatérített díjakat beszámítva. Mindkét akciónak feltétele van.

 

A részletes díjszabást, valamint az akciók feltételeit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Platinum bankkártyáról és kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, továbbá a Helló GRÁNIT csomaghoz kapcsolódó Ingyenes Próbaidőszakról szóló Hirdetmény tartalmazza, amelyek itt találhatók.

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!