Bankolj korlátok nélkül!

Válaszd a Helló GRÁNIT csomagot* most 3 hónapos ingyenes próbával!

 

  • Szerződéskötés VideóBankon keresztül pár perc alatt
  • 0 Ft számlanyitási és havi számlavezetési díjjal
  • 10.000 Ft díjvisszatérítés akcióban az első éves banki költségekből**
  • 1. évben INGYENES Most bankkártyával vagy AKCIÓS Platinum bankkártyával***
  • Díjmentes GRÁNIT digitális csatornákkal: eBank app, NetBank, MobilBank, TeleBank, VideóBank****
  • Ingyenes iSMS üzenet az összes tranzakcióról*****

 

 

Kártya formátumú magyar személyigazolvánnyal és magyar lakcímkártyával rendelkező, saját részre, társtulajdonos megadása nélkül forint folyószámlát nyitó, kizárólag Magyarországon adózó, magyar állampolgár részére, aki nem közszereplő, nem közszereplő hozzátartozója ill. közszereplővel nem áll szoros üzleti kapcsolatban, továbbá az adatkezeléshez és marketing célú megkereséshez is hozzájárul és elektronikus számlakivonatot kér.

A 3 hónapos próbaidőszak alatt a számla fenntartása ingyenes, amennyiben a számlához MOST bankkártyát igényelnek és a belföldi ATM-pénzkivétel nem haladja meg a havi 150.000 Ft-ot, legfeljebb 2 részletben, továbbá a bankszámlán csak belföldi forint tranzakció történik és azok összege egy hónapban nem lépi túl a 150.000 Ft-ot. A tranzakciós díjakat a bank az adott hónapban terheli, majd a rákövetkező hónapban automatikusan jóváírja. További részletek a hatályos hirdetményben. Az akció 2017. 11. 15. és 2017. 03. 31. között tart.

*A Helló GRÁNIT csomag egy Sztár számlacsomagot, GRÁNIT Most vagy Platinum bakkártyát és GRÁNIT NetBank, MobilBank, TeleBank és VideóBank szolgáltatásokat tartalmaz, amely szolgáltatásokkal történik meg a Pénzforgalmi keretszerződés aláírása, de a szolgáltatások az szerződéskötést követően módosíthatók.
**A 2018.03.31-ig VideóBankon szerződött Helló GRÁNIT csomagnál a díjvisszatérítés összege a szerződéskötés hónapjának első napjától kezdődő 1 év alatt felszámított, ügyfél által ténylegesen megfizetett, Bank által vissza nem térített Sztár számlacsomagra -és a választott bakkártyára- vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetmény szerinti banki költségek erejéig, de legfeljebb 10 000 Ft összegig történik, amennyiben a díjvisszatérítés előtt legalább 8 alkalommal érkezik bankon kívülről vagy harmadik féltől legalább 100.000 Ft egyösszegű jövedelemjóváírás (munkabér, nyugdíj) és legalább 8 alkalommal teljesül csoportos beszedés vagy állandó átutalás is a bankszámlán.

***2018.03.31-ig tartó akcióban a Kibocsájtási díj 9.500 Ft (19.000 Ft helyett), az éves kártyadíj 11.900 Ft (15.000 Ft helyett).
****2018.06.30-ig tartó akcióban ingyenes, egyébként 500 F/hó a díja. A szolgáltatás bármikor lemondható.
*****A terhelésekről és jóváírásokról SMS üzenet érkezik, amelynek a hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló hirdetményben feltűntetett díja van, de a GRÁNIT eBank applikáción keresztül ingyenesen (iSMS) formában is küldhető.

Kérjük adja meg adatait
és kollégánk felveszi
Önnel a kapcsolatot!

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!