10.000 Ft jóváírás? Akár 0 Ft-os bankszámla? Mindez zöld banki megoldásokkal? Igen!

A Gránit Banknál már több, mint egy éve lehetőség van arra, hogy bárhol, bármikor számlát nyiss, csupán egy okostelefon, egy új típusú személyazonosító igazolvány szükséges hozzá. Egy szelfivel online, akár otthonról is megnyitható a bankszámlád, így kényelmesen és papírmentesen intézheted a számlanyitást. Ráadásul most nem csak a bolygónkkal tehetsz jót, hanem a pénztárcádnak is, hiszen minden sikeres szelfivel megnyílt számla után 10.000,- Ft jóváírást adunk.

Mit kell ehhez tenned?

Nyiss online, egy szelfivel számlát a Gránit Banknál, és mi a sikeres számlanyitást követően 5 munkanapon belül jóváírunk 10.000,- Forintot a bankszámládon.*

Az akció 2022.02.07-03.15. napjáig érvényes.

Kezdd el most a számlanyitást!

  1. Töltsd le a Gránit eBank applikációt!

    A Gránit eBank alkalmazást a következő alkalmazásáruházak valamelyikéből javasoljuk letölteni.

  2. Válaszd ki a bankolási szokásaidhoz illeszkedő bankszámlát és hozzá a megfelelő bankkártyát!

    A bankszámlacsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy biztosan találj a használati szokásaidhoz megfelelőt.

  3. Fotózd be a személyazonosító igazolványodat és a lakcímkártyádat!

    NFC képes mobil és 2016. január 1. után kibocsátott személyi igazolvány megléte esetén, NFC azonosítással a mobilhoz érintve pillanatok alatt beolvashatod adataidat. Így bárhol, bármikor teljesértékű bankszámlát nyithatsz, akár az éjszaka közepén is. A Gránit Banknál korlátozások nélkül használhatod az ily módon megnyílt számlát, például nincsen tranzakciós limit. Fontos, hogy mindig a megfelelő oldalát olvasd be az igazolványoknak!

  4. Adatok ellenőrzése és szerződés elfogadása

    A beolvasott igazolványokat követően az alkalmazás automatikusan kitölti az űrlapot, de néhány adatod neked kell megadnod. Fontos, hogy minden adat 100%-ban egyezzen a beolvasottakkal! Ezt követően e-mail címet és telefonszámot is fogunk kérni. Fontos, hogy itt helyesen add meg a telefonszámod, hiszen ide küldjük ki az azonosítást szolgáló sms-t. Amennyiben rosszul adtad meg, lehetőséged van az alsó gombra kattintva módosítani azt.

  5. Azonosítsd magad egy szelfivel, és a megjelenített számokat hangosan és érthetően olvasd be!

    (A szelfi önmagunkról készített fotót vagy videót jelent, azaz nem szükséges másik fél bevonása a kép elkészítéséhez. Ezt a mobil elülső kamerája segítségével tudod elkészíteni.)

    Itt három dologra szükséges odafigyelni:

    • Hangosan és érthetően olvasd be a szelfi videó készítse közben a megadott három számot!
    • Más hangja ne legyen hallható a számok beolvasása közben, hiszen így nem tudjuk beazonosítani.
    • A szelfi készítése közben a kamera látószögében csak te tartózkodj, és ügyelj arra, hogy a háttérben se tűnjön fel senki, hiszen ez szintén akadályozza a sikeres azonosítást.

Szelfis számlanyitásra fel!

Akció hirdetménye itt elérhető.

*Az akció 2022.02.07. és 2022.03.15. között szelfis azonosítással megnyitott bankszámlákra vonatkozik. A jóváírásnak feltételei vannak. Az új ügyfél lakossági bankszámla megnyitását (Pénzforgalmi Keretszerződés) kezdeményezi Gránit eBank applikáció segítségével szelfi számlanyitás keretében. Az akció A jóváírás csak a Gránit Standard Mastercard dombornyomott, Gránit Standard Mastercard nem dombornyomott és Gránit Platinum Mastercard bankkártya igénylése eseténre vonatkozik kerül jóváírásra. Amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 10.000,- Ft-ot. Gránit Hős és Hello Gránit számlacsomagjaink egyelőre nem elérhetőek szelfis számlanyitáson keresztül, így rájuk nem vonatkozik az akció. Gránit Hős és Hello Gránit számlacsomagjaink egyelőre nem nyithatók szelfivel, így rájuk nem érvényes az akció.

Vissza az összeshez