A Gránit eBank mobilalkalmazás már elérhető a HUAWEI AppGallery alkalmazásáruházban is

Március 1-jétől a Gránit eBank mobilalkalmazás már a HUAWEI AppGallery-ből is letölthető a Gránit Bank ügyfelei számára.

Legyen a mobilod a bankfiókod és intézd a pénzügyeidet bankfiókba járás nélkül egyszerűen és kényelmesen díjnyertes mobilbanki applikációnk segítségével:

  • Nyiss számlát akár egy szelfivel

    Csak egy új típusú elektronikus személyazonosító igazolvány, egy lakcímkártya és egy okostelefon szükséges hozzá, mellyel teljesértékű bankszámlát nyithatsz akkor, amikor akarsz, úgy, ahogy neked kényelmes.

  • Használd a biztonsági funkciókat

    A Gránit Banknál kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra. eBank alkalmazásunkat négy biztonsági funkcióval láttuk el, melyek hozzájárulnak az ügyfeleink veszélytelen mindennapjaihoz.

    A belépést mPIN kód, ujjlenyomat vagy Face ID-val biztosítjuk. Akár egy mozdulattal változtathatod a korábban beállított ATM, POS és Online limiteket. Egy kattintással zárolhatod bankkártyádat az eBank alkalmazásból. Ha nyilvános helyen jelentkezel be alkalmazásunkba egy érintéssel elrejtheted számlaegyenleged.

  • Légy pénzügyileg tudatos

    Intézd mobilról a megtakarításokat ingyenes megtakarítási számlánk segítségével, vagy használd a betétlekötés funkciót. Különböző kamatozású és lekötési időszakra kínálunk feltételhez és nem feltételhez kötött betéteket.

  • Küldj megbízásokat bárhonnan, bármikor, azonnal

    A hagyományos forint vagy deviza utalások mellett díjnyertes applikációnkban megtalálható az ún. QR kódos fizetési lehetőség, melynek segítségével könnyen rendezhetjük a pizzarendelést a barátainkkal. Lehetőségünk van másodlagos azonosító rögzítésére, így elegendő akár az e-mail címünket megosztani egy esetleges megbízás fogadása esetén.

Több mint 260 magyar app

A Gránit eBank appal már egyre több alkalmazás érhető el az AppGallery-ben. A bank díjnyertes mobilappja több modellen, többek között a Huawei P40, a P40 Pro, a Mate30 Pro, a Mate40 Pro, a Mate Xs, a P smart 2021, az Y6p, valamint az Y5p okostelefonokon érhető el.

A Huawei saját alkalmazásboltja nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan, folyamatosan jelennek meg rajta a népszerű hazai és nemzetközi applikációk. Jelenleg 260 magyar fejlesztésű app érhető el az áruházban. A hazai AppGallery-felhasználók aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa top 10 országa között volt Magyarország tavaly. Az AppGallery továbbra is a világ három legnépszerűbb alkalmazásáruházainak egyike, világszerte 530 millió havi aktív felhasználóval.

A Huawei Mobile Services (HMS) rendszerére épülő okostelefonokon az alábbi funkciókkal érhető el a Gránit eBank mobilalkalmazás:

  • Üzenetküldő szolgáltatás: Leginkább tranzakciók esetében lehet hasznos.
  • SMS ellenőrző szolgáltatás: az alapvető működése az applikációnak az SMS-ben küldött egyszeri jelszó, ennek ellenőrzésére bevezetett Huawei szolgáltatás is működik.
  • MLKit, azaz a szelfis számlanyitáskor lévő arcfelismerő modul

Összefoglalva a Huawei AppGallery-ből letöltött Gránit eBank alkalmazás a Gránit Pay kivételével teljeskörűen használható.

Vissza az összeshez