Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban

A Gránit Bank eBank applikációjába épített lakásbiztosítás-kalkulátorral percek alatt lehet kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatot kalkulálni, majd az ajánlatot azonnal be is lehet küldeni a Gránit Biztosítónak.

A Gránit Bank eBank applikációjába épített lakásbiztosítás-kalkulátorral percek alatt lehet kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatot kalkulálni, majd az ajánlatot azonnal be is lehet küldeni a Gránit Biztosítónak. Az ügyfél ezt követően a szerződéskötéshez, illetve a meglévő lakásbiztosítás felmondásához szükséges összes dokumentumot, beleértve a lakásbiztosítási kötvényt is, e-mailben megkapja, így ki sem kell mozdulnia otthonról egy új lakásbiztosítás kötéséhez vagy a meglévő lecseréléséhez. A díjszámítás és az ajánlat beküldése online, a bank weboldalán is elvégezhető a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítására. Az app-on belüli és az  online kalkulációval megállapított díj is 15 százalékos kedvezményt tartalmaz a Biztosító alapdíjához képest. Az app-ba épített lakásbiztosítás-kalkulátor egyszerűsíti a tájékozódást és megkönnyíti az új lakásbiztosítás megkötését azok számára, akik idén márciusban - élve az új szabályozás adta lehetőséggel - költségmentesen felmondanák, és egy kedvezőbb díjazásúra cserélnék lakásbiztosításukat.

Jendrolovics Péter, a Gránit Bank lakossági divíziójának vezetője elmondta, hogy „már nem csak banki funkciók érhetők el a Gránit Bank eBank app-jában, hanem percek alatt lehet lakásbiztosítást is kalkulálni.”

A Gránit eBank mobilbanki alkalmazásban és a bank honlapján is elérhető lakásbiztosítás-kalkulátorral gyorsan és kényelmesen összeállítható egy lakásbiztosítási ajánlat és igényelhető lakásbiztosítás. Az egyszerűsített díjkalkulációhoz néhány adat is elegendő, majd a felületen testre szabható a biztosítás, kiegészítő biztosítás is igényelhető, végül be is küldhető az így összeállított ajánlat a Biztosítónak. Ezt követően az ügyfél e-mailben kapja meg az ajánlat visszaigazolását, a lakásbiztosítás-váltáshoz szükséges nyomtatványt, majd ajánlatának elfogadását követően a biztosítási kötvényt. A folyamat teljesen digitális, nincs szükség nyomtatásra, papírfelhasználásra.

Amennyiben az ügyfél a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítását a Gránit Bankon keresztül igényli, a biztosítás díjából 15 százalék kedvezményt kap és a biztosítási díj befizetését követően nyereményjátékban is részt vesz, amelynek keretében a Gránit Biztosító 3-szor 1 millió forintot sorsol ki az új lakásbiztosítást kötő ügyfelek között.

Az új szolgáltatás bevezetése egy újabb lépés ahhoz, hogy a Gránit Bankcsoport full service pénzintézetté váljon, és az ügyfelek számára a pénzügyi termékek teljes körét kínálja a lehető legkényelmesebb módon, akár mobilon.

Az indulás időzítése nem véletlen, hiszen 2024-ben először lehet március elsejétől egy hónapon át – idén a húsvéti ünnepek miatt április 2-ig – a biztosítási évfordulótól függetlenül, költségmentesen felmondani a lakásbiztosításokat és átszerződni egy másik biztosítóhoz. Az ügyfelek így a biztosítók ajánlatát összehasonlítva kiválaszthatják a számukra legjobb, legelőnyösebb ár/értékarányú biztosítási csomagot és arra cserélhetik meglévő szerződésüket. A felmondási lehetőség a lakáscélú ingatlanokat érintő, határozatlan időre kötött vagyonbiztosítási szerződésekre vonatkozik.

A kampányra újonnan fejlesztett Házmester Lakásbiztosítást is érdemes tehát számításba venni a váltási kampány idején, és a kalkulátorban rászánni néhány percet az alapdíj kiszámítására, mert a Gránit Biztosító az árazásban is versenyképes ajánlattal állt elő.

Vissza az összeshez