Kettő az egyben – online kalkulálható és igényelhető a piaci kamatozású lakáshitellel kombinált CSOK Plusz Lakáshitel a Gránit Banknál

A Gránit Banknál január elsejétől egyedülálló módon, online igényelhető piaci lakáshitellel kombinálva a CSOK Plusz Lakáshitel. A Banknál 2,89 százalékos éves kamattal (THM 2,98 %) elérhető CSOK Plusz Hitelprogram igényléséhez szükséges jogosultsági vizsgálatot néhány kattintással el lehet végezni a bank weboldalán, a CSOK Plusz oldalon, ahol az ügyfelek nemcsak azt számíthatják ki, hogy mennyi CSOK Plusz Lakáshitelre jogosultak, hanem a CSOK Plusz Lakáshitel Kalkulátorral megtudhatják azt is, hogy ahhoz mekkora összegben vehetnek fel piaci lakáshitelt a Gránit Banktól. Ezt követően a két hitel kombinált igénylése a pár kattintással egyszerűen létrehozható digitális ügyfélfiókon keresztül akár otthonról is megoldható.

A CSOK Plusz Lakáshitel és a piaci lakáshitel együttes igényléséhez így ki sem kell mozdulni otthonról, nem szükséges sorban állni bankfiókban és nincs szükség hitelközvetítő igénybevételére sem. A hiteligénylési folyamatot egyszerű dokumentumfeltöltés segíti és az ügyfelek a folyamat minden lépésénél megkapják a szükséges szakértői segítséget telefonon, videóbankon vagy e-mailben.

„A Gránit Bank célja, hogy minden kedvezményes, támogatott hitelkonstrukciót azonnal elérhetővé tegyen ügyfelei számára, az átlagosnál kedvezőbb kondíciókkal és a fenntartható és kényelmes ügyintézést szolgáló digitális megoldásokkal. Ezért januártól a CSOK Plusz Lakáshitellel kombinált lakáshitelekre is kiterjesztette digitális hiteligénylési folyamatát, azaz integrálta a kedvezményes CSOK Plusz Lakáshitelt a piaci lakáshitel digitális igénylési folyamatába” – mondta az új innováció kapcsán Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a bank Lakossági Divíziójának vezetője.

Az 1 - 50 millió forint között igényelhető 2,89 %-os kamatú CSOK Plusz Lakáshitel a Gránit Banknál egyedülállóan feltételek nélküli, évi 6,80 százalékos kamattal kínált piaci lakáshitellel egészíthető ki.

A CSOK Plusz Lakáshitel igénylése esetén a 2024.01.01-től induló akció keretében a Bank nem számítja fel a folyósítási díjat és folyósításkor visszatéríti a hitelcél ingatlan értékbecslés díját. További kedvezményt jelent, hogy átvállalja a fedezeti ingatlan tulajdoni lapjainak, térképmásolatának a díját valamint visszatéríti a közjegyzői díjat 27.500 Ft-ig. Amennyiben a CSOK Plusz Lakáshitelt piaci kamatozású lakáshitellel együtt igénylik, a piaci kamatozású lakáshitelre is vonatkoznak a CSOK Plusz Lakáshitelre meghirdetett kedvezményes díjak.

A cikkben szereplő CSOK Plusz Hitelprogram részét képező kölcsönt a GRÁNIT Bank Zrt. a Magyarország Kormánya által biztosított támogatással nyújtja. Jelen kommunikáció nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, csak a figyelem felhívására szolgál.

https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/csokplusz/

Vissza az összeshez