GRÁNIT Ajándék betét
2 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,45%,
egyébként 0,50%

 • Csak új pénzre köthető le
 • Magas kamat rendszeres jövedelem jóváírása és aktív kártyahasználat esetén
 • Maximum 20.000.000 Ft betétösszeg ügyfelenként!

Az éves 2,45%-os kamat feltétele*: új pénz** lekötése, a bankszámlára érkező rendszeres jövedelem***, valamint a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 10.000 Ft értékű, összesen legalább 20.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás a betétlekötéssel érintett bankszámlához tartozó digitalizált vagy plasztik bankkártyával. Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Felemelő betét 24 hónapra
a feltételek teljesítése esetén EBKM: 2,40%,
egyébként 0,50%

Időben sávos kamatozásA GRÁNIT Felemelő lekötött betét egy olyan időben sávos kamatozású 24 hónapos betétlekötési lehetőség, amely ötvözi egy megtakarítási számla rugalmasságát a lekötött betétek magas kamatozásával. Betétfeltörés esetén a betétlekötés idejére járó időarányos kamatot megkapja az ügyfél, amenyiben teljesültek a betét feltételei.

A betétlekötés előnyei
 • Betétfeltörés esetén sincs kamatveszteség, amennyiben teljesülnek a betét feltételei
 • TBSZ-ről is leköthető

Mit jelent az időben sávos kamatozás?

A lekötési idő első hónapjára fizetett éves kamat alacsonyabb, amely folyamatosan emelkedik kéthavonta a lekötési időszak alatt. Így a 24 hónapos lekötési konstrukció utolsó hónapjára fizetett éves kamat 3,60%, míg a 24 hónap alatt kifizetett EBKM 2,40%.

A 2,40%-os EBKM feltétele: az Ügyfél a betétlekötés teljes ideje alatt rendelkezzen a GRÁNIT Banknál vezetett, a betétlekötéssel érintett bankszámlájához kapcsolódó, aktivált bankkártyával, továbbá a betétlekötés ideje alatt - a betétlekötéssel érintett bankszámlájához tartozó - bankkártyával összesen legalább 240.000 Ft összértékben végrehajtott bankkártyás vásárlást teljesítsen, mely vásárlási tranzakciók a bankszámlán zárolásra vagy terhelésre is kerültek.

Feltételek nem teljesítése esetén EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Pay betét
3 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,35%,
egyébként 0,50%

 • Jegybanki alapkamat feletti megtakarítás rövid távra
 • Kamatprémium aktív GRÁNIT Pay használat (okosmobillal történő érintéses vásárlás) esetén 
 • Maximum betétösszeg nélkül

Az éves 2,35%-os kamat feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 10 000 Ft értékű, mindösszesen legalább 30 000 Ft értékű GRÁNIT Pay érintéses mobilfizetéssel lebonyolított vásárlás, legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Tripla3 betét
3 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,25%
egyébként 0,50%

 • Jegybanki alapkamat feletti megtakarítás rövid távra
 • Kamatprémium aktív kártyahasználat esetén
 • Maximum betétösszeg nélkül

Az éves 2,25%-os kamat feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 10 000 Ft értékű, összesen legalább 30 000 Ft értékű bankkártyás vásárlás, legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Prémium betét
6 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,00%
egyébként 1,00%

 • Jegybanki alapkamat feletti megtakarítás rövid távra
 • Kamatprémium aktív kártyahasználat esetén
 • Maximum betétösszeg nélkül

Az éves 1,90%-os kamat feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 10 000 Ft értékű, összesen legalább 60 000 Ft értékű bankkártyás vásárlás, legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

Kérjük adja meg adatait
és kollégánk felveszi
Önnel a kapcsolatot!

 • + 36


Kérjük, olvassa el!

* A GRÁNIT Ajándék betét 2 hónapra, a GRÁNIT 24 hónapos Felemelő betét, a GRÁNIT Pay betét, a GRÁNIT Tripla3 betét, valamint a GRÁNIT Prémium betét feltételeinek teljesítését a betét lejáratát megelőző öt naptári nappal ellenőrzi a Bank. A minimum bankkártyás vásárlási értékbe azon vásárlások számítanak bele, amelyek a GRÁNIT Banknál vezetett azon bankszámlához tartozó bankkártyával történtek, amelyről a betétlekötés történt és a feltételek ellenőrzés előtt sikeresen zárolásra vagy terhelésre is kerültek. A havi minimum 10.000 Ft-os bankkártyás vásárlásokba azok a tranzakciók számítanak bele, amelyeket az ügyfél a betétlekötés  kezdő napjától hajt végre. A betétlekötés időtartama alatt a bankkártyás vásárlásokat havonta a fordulónaptól a következő fordulónap -1 napig kell teljesíteni. A lejárat hónapjában a lejárat napja -6 napig, miután a vásárlási feltételeket a Bank a lejárat előtti 5 naptári nappal ellenőrzi. 

FIGYELEM: A GRÁNIT Pay mobilfizetéshez a bankkártya digitalizációja szükséges GRÁNIT eBank applikációban. Az applikáció Androidos legalább 4.4-es operációs rendszerrel működő NFC-s mobilon használható. A bankkártya digitalizációját követően a Hirdetmény szerinti vásárlási értéket az okosmobillal történő érintéses vásárlással kell teljesíteni.
FIGYELEM: folyamatos betétlekötés esetén az akciós GRÁNIT Tripla3 betét a betét első fordulónapját követően a fordulónapon hatályos, a lakossági betétügyletekről és egyéb megtakarításokról szóló Hirdetményben közzétett 3 hónapos GRÁNIT Szimpla lekötött betétbe kerül ismétlődően lekötésre.

FIGYELEM: a GRÁNIT Ajándék betét esetében egy ügyfél összesen legfeljebb 20.000.000 Ft összeget jogosult lekötni, amely összegbe a 2017.02.01-től lekötésre kerülő Ajándék betétek számítanak bele. Amennyiben az ügyfél egy adott Ajándék betét lekötésével átlépi a 20.000.000 Ft-ot, akkor ezen betétlekötés  teljes összegére a Bank éves 0,50%-os kamatot és EBKM-et fizet, a feltételek teljesítése esetén.

**A Bank új pénznek tekinti az Ügyfél lekötés napi összesített záróegyenlegének és a 2017.04.11-től lekötött betétek esetén a 2017.03.29-i – viszonyítás napi – összesített záróegyenlegének különbözetét.
Az összesített záróegyenleg meghatározása során az ügyfél GRÁNIT Banknál fennálló valamennyi bankszámlájának, lekötött betétjének, megtakarítási számlájának, tartós megtakarítási számlájának összesített záróegyenlege értendő. Forinttól eltérő devizanemben vezetett számlák egyenlege a GRÁNIT Bank által, az adott betétlekötés viszonyítási napjára hivatalosan jegyzett, deviza középárfolyamon kerül forintosításra. A 2017. 02. 01-től lekötött új pénzes betétek csökkentik az adott napi új pénz egyenlegét.

***A feltétel akkor teljesül, amennyiben a betétlekötéssel érintett, GRÁNIT Banknál vezetett bankszámláján a betét lekötési idő alatt legalább egyszer munkáltatótól vagy ellátást folyósító intézettől rendszeres jövedelemnek minősülő (pl. munkabér, nyugdíj) átutalás jóváírásra került legkésőbb a feltételek ellenőrzése napjáig.

A tájékoztató nem teljes körű. Az akció részletes feltételeit, kondícióit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Betétügyletekről és Egyéb Megtakarításokról szóló Hirdetmény, a Tartós Megtakarítási Számláról és a Tartós Lekötött Betétekről szóló Hirdetmény, a Pénzforgalmi és a Betétügyletekre vonatkozó ÁSZF és az Üzletszabályzat tartalmazza. Ezek megtalálhatóak a GRÁNIT Bank honlapján (lakossági hirdetmények) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!