GRÁNIT eBank betét
3 hónapra

Aktiv eBanknál, új pénzre. A feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 3,50%,
egyébként 0,50%

 • Aktivált eBank mobilapplikáció mellett új pénzre köthető le.
 • Maximum 30.000.000 Ft betétösszeg tartható benne ügyfelenként!

Az éves 3,50%-os kamat feltétele: új pénz lekötése és a betétlekötés ideje alatt az ügyfél rendelkezzen teljeskörűen aktivált eBank mobilbanki applikációval. A 2021.12.23-tól lekötött betétek esetén a Bank új pénznek tekinti az Ügyfél lekötés napi összesített záróegyenlegének és a 2021.11.26-i – viszonyítás napi – összesített záróegyenlegének különbözetét. A feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%
TIPP: Az eBank mobilapplikációba belépve válassza ki a "Betétkezelés" menüpontot, a megnyíló ablakban nyomjon a "Betét lekötése" gombra és válassza ki a GRÁNIT eBank betétet 3 hóra, az app automatikusan megmutatja az aktuális új pénz összegét.
A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Ajándék betét
2 hónapra

Régi ügyfél, új pénzére. A feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,15%,
egyébként 0,50%

 • Csak új pénz köthető le (régi és új ügyfélnek egyaránt)
 • Magas kamat rendszeres jövedelem jóváírása esetén
 • Maximum 30.000.000 Ft betétösszeg tartható benne ügyfelenként!

Az éves 2,15%-os kamat feltétele*: új pénz** lekötése, a bankszámlára érkező rendszeres jövedelem***. Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%
TIPP: Kérje az új pénz kiszámítását NetBank szabadformátumú levélben, vagy TPIN használatával TeleBankon, vagy használja eBank applikációját!
A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Platinum betét
12 hónapra

A feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 3,00%,
egyébként 0,50%


A kamatok élvonalában!


A GRÁNIT Platinum éves 3,00%-os kamatának feltétele: az Ügyfél a betétlekötés teljes ideje alatt rendelkezik GRÁNIT Platinum vagy Platinum Plusz kártyával azon bankszámlájához, amelyről a betétlekötés történt ÉS a betétlekötéssel érintett, a GRÁNIT Banknál vezetett bankszámlájához tartozó digitalizált vagy plasztik bankkártyá(i)val a betétlekötés teljes ideje alatt, legkésőbb a betétlekötés feltételeinek ellenőrzését megelőző napig minden hónapban legalább 20 000 Ft összértékben, összesen legalább 240 000 Ft értékben vásárol, amely vásárlási tranzakciók a bankszámlán zárolásra vagy terhelésre is kerültek.
Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%
A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza
Platinum bankkártyáról bővebb információ ITT.

GRÁNIT Felemelő betét 24 hónapra
a feltételek teljesítése esetén EBKM: 3,00%,
egyébként 0,50%

Időben sávos kamatozás


A GRÁNIT Felemelő lekötött betét egy olyan időben sávos kamatozású 24 hónapos betétlekötési lehetőség, amely ötvözi egy megtakarítási számla rugalmasságát a lekötött betétek magas kamatozásával. Betétfeltörés esetén a betétlekötés idejére járó időarányos kamatot megkapja az ügyfél, amenyiben teljesültek a betét feltételei.

A betétlekötés előnyei
 • Betétfeltörés esetén sincs kamatveszteség, amennyiben teljesülnek a betét feltételei
 • TBSZ-ről is leköthető

Mit jelent az időben sávos kamatozás?

A lekötési idő első hónapjára fizetett éves kamat alacsonyabb, amely folyamatosan emelkedik a lekötési időszak alatt. Így a 24 hónapos lekötési konstrukció utolsó hónapjára fizetett éves kamat 5,20%, míg a 24 hónap alatt kifizetett EBKM 3,00%.

A 3,00%-os EBKM feltétele: az Ügyfél a betétlekötés teljes ideje alatt rendelkezzen a GRÁNIT Banknál vezetett, a betétlekötéssel érintett bankszámlájához kapcsolódó, aktivált bankkártyával, továbbá a betétlekötés ideje alatt - a betétlekötéssel érintett bankszámlájához tartozó - bankkártyával összesen legalább 480.000 Ft összértékben végrehajtott bankkártyás vásárlást teljesítsen, mely vásárlási tranzakciók a bankszámlán zárolásra vagy terhelésre is kerültek.

Feltételek nem teljesítése esetén EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Pay betét
3 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 2,80%,
egyébként 0,50%

 • Jegybanki alapkamat feletti megtakarítás rövid távra
 • Kamatprémium aktív GRÁNIT Pay vagy Apple Pay használat (okosmobillal történő érintéses vásárlás) esetén 
 • Maximum betétösszeg nélkül

Az éves 2,80%-os kamat feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 20 000 Ft értékű, mindösszesen legalább 60 000 Ft értékű GRÁNIT Pay vagy Apple Pay érintéses mobilfizetéssel lebonyolított vásárlás, legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

Feltételek nem teljesítése esetén éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

GRÁNIT Tripla3 vagy Tripla3 Light betét
3 hónapra

a feltételek teljesítése esetén éves kamat és EBKM 3,00% vagy 1,50%
egyébként 0,50%

 • Jegybanki alapkamat feletti megtakarítás rövid távra
 • Kamatprémium aktív kártyahasználat és/vagy bankszámla-használat esetén
 • Maximum betétösszeg nélkül


A Tripla3 betét éves 3,00%-os kamatának feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 20 000 Ft értékű, összesen legalább 60 000 Ft értékű bankkártyás vásárlás ÉS a betétlekötéssel érintett, GRÁNIT Banknál vezetett bankszámlán a betét lekötési idő alatt legalább egyszer csoportos beszedés vagy állandó átutalás miatt terhelés történt legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

A Tripla3 Light betét éves 1,50%-os kamatának feltétele: a betétlekötés ideje alatt havonta legalább 20 000 Ft értékű, összesen legalább 60 000 Ft értékű bankkártyás vásárlás VAGY a betétlekötéssel érintett, GRÁNIT Banknál vezetett bankszámlán a betét lekötési idő alatt legalább egyszer csoportos beszedés vagy állandó átutalás miatt terhelés történt legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*, VAGY a betétlekötéssel érintett, GRÁNIT Banknál vezetett bankszámlán a betét lekötési ideje alatt legalább egyszer munkáltatótól vagy ellátást folyósító intézettől rendszeres jövedelemnek minősülő (munkabér, nyugdíj) átutalás jóváírása legkésőbb a feltételek ellenőrzését megelőző napig*.

Feltételek nem teljesítése esetén mindkét betéttípus esetében azt éves kamat és EBKM: 0,50%

A részletes feltételeket a Hirdetmény tartalmazza>>

Kérjük adja meg adatait
és kollégánk felveszi
Önnel a kapcsolatot!

 • + 36
 
 


Kérjük, olvassa el!

Segítünk kiszámolni a betétlekötés napján érvényes ÚJ PÉNZ összegét. Használja eBank mobilbanki applikációnkat, amely a betétlekötésnél megmutatja a rendelkezésre álló új pénz összegét, vagy írjon NetBank Szabad formátumú levelet, vagy hívjon minket TeleBankon!

Amennyiben Ön számolná ki az ÚJ PÉNZ összegét, kérjük kattintson ide.

 

* A GRÁNIT Ajándék betét 2 hónapra, a GRÁNIT 24 hónapos Felemelő betét, a GRÁNIT Pay betét, a GRÁNIT Tripla3 betét és a GRÁNIT Tripla3 Light betét feltételeinek teljesítését a betét lejáratát megelőző öt naptári nappal ellenőrzi a Bank. A minimum bankkártyás vásárlási értékbe azon vásárlások számítanak bele, amelyek a GRÁNIT Banknál vezetett azon bankszámlához tartozó bankkártyával történtek, amelyről a betétlekötés történt és a feltételek ellenőrzés előtt sikeresen zárolásra vagy terhelésre is kerültek. A havi minimum 20.000 Ft-os bankkártyás vásárlásokba azok a tranzakciók számítanak bele, amelyeket az ügyfél a betétlekötés  kezdő napjától hajt végre. A betétlekötés időtartama alatt a bankkártyás vásárlásokat havonta a fordulónaptól a következő fordulónap -1 napig kell teljesíteni. A lejárat hónapjában a lejárat napja -6 napig, miután a vásárlási feltételeket a Bank a lejárat előtti 5 naptári nappal ellenőrzi. 

FIGYELEM: A GRÁNIT Pay mobilfizetéshez a bankkártya digitalizációja szükséges GRÁNIT eBank applikációban. Az applikáció Androidos legalább 4.4-es operációs rendszerrel működő NFC-s mobilon használható. A bankkártya digitalizációját követően a Hirdetmény szerinti vásárlási értéket az okosmobillal történő érintéses vásárlással kell teljesíteni. Az Apple Pay mobilfizetéshez a bankkártya digitalizációja az Apple Wallet alkalmazásban történik. A bankkártya iPhone 6 vagy annál újabb típusú készüléken, továbbá Apple Watch és iPad eszközön digitalizálható.
FIGYELEM: folyamatos betétlekötés esetén a betét első fordulónapját követően a fordulónapon hatályos, a lakossági betétügyletekről és egyéb megtakarításokról szóló Hirdetményben közzétett módon kerül ismétlődően lekötésre.

FIGYELEM: a GRÁNIT Ajándék betét esetében egy ügyfél összesen legfeljebb 30.000.000 Ft összeget jogosult a betétben tartani, amely összegbe a 2017.02.01-től lekötésre kerülő és még nem lejárt Ajándék betétek számítanak bele. Amennyiben az ügyfél egy adott Ajándék betét lekötésével átlépi a 30.000.000 Ft-ot, akkor ezen betétlekötés  teljes összegére a Bank éves 1,00%-os kamatot és EBKM-et fizet, a feltételek teljesítése esetén.

**A Bank új pénznek tekinti az Ügyfél lekötés napi összesített záróegyenlegének és a 2021.12.23-tól lekötött betétek esetén a 2021.11.26-i – viszonyítás napi – összesített záróegyenlegének különbözetét.

Az összesített záróegyenleg meghatározása során az ügyfél GRÁNIT Banknál fennálló valamennyi bankszámlájának, lekötött betétjének, megtakarítási számlájának, tartós megtakarítási számlájának összesített záróegyenlege értendő. Forinttól eltérő devizanemben vezetett számlák egyenlege a GRÁNIT Bank által, az adott betétlekötés viszonyítási napjára hivatalosan jegyzett, deviza középárfolyamon kerül forintosításra. A betétlekötés napján, a betétlekötést követően történő terhelések (pl. bankkártyás vásárlások, átutalások, csoportos beszedések, díjterhelések, stb.) és a folyósított hitelösszeg csökkentik az aznapi új pénz összegét. A lekötött új pénzes betétek csökkentik az adott napi új pénz egyenlegét.

***A feltétel akkor teljesül, amennyiben a betétlekötéssel érintett, GRÁNIT Banknál vezetett bankszámláján a betét lekötési idő alatt legalább egyszer munkáltatótól vagy ellátást folyósító intézettől rendszeres jövedelemnek minősülő (pl. munkabér, nyugdíj) átutalás jóváírásra került legkésőbb a feltételek ellenőrzése napjáig.

A tájékoztató nem teljes körű. Az akció részletes feltételeit, kondícióit a Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény, a Lakossági Betétügyletekről és Egyéb Megtakarításokról szóló Hirdetmény, a Tartós Megtakarítási Számláról és a Tartós Lekötött Betétekről szóló Hirdetmény, a Pénzforgalmi és a Betétügyletekre vonatkozó ÁSZF és az Üzletszabályzat tartalmazza. Ezek megtalálhatóak a GRÁNIT Bank honlapján (lakossági hirdetmények) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!