Milyen dokumentumokra van szükség Basic számlacsomag megnyitáshoz?  
  • új típusú (kártya formátumú) személyazonosító igazolvány és lakcímkártya vagy
  • régi típusú személyi igazolvány és (ha van külön, akkor) lakcímkártya vagy
  • útlevél és lakcímkártya vagy
  • kártya formátumú jogosítvány és lakcímkártya

Hogyan nyitható Basic számlacsomag?
Személyesen nyitható meg a Központi Fiókunkban (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8. I. em.) illetve a WestEnd Ügyfélközpontunkban (WestEnd City Center 1062 Budapest, Váci út 1-3. I. em. Hild József sétány 24.)

Hol található GRÁNIT Banknak fiókja? Amennyiben nincs a közelemben fiók, hogyan lehet ügyet intézni?
A GRÁNIT Bank jelenleg egy Központi Fiókkal (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8. I. em.) és 7 ügyfélközponttal rendelkezik országszerte. Ügyintézésre lehetősége van még NetBank, TeleBank szolgáltatáson keresztül, amelyek igénybevétele díjtalan. 

Tervezi-e a Bank fiókhálózat létesítését országszerte? 
A GRÁNIT Bank hiszi, hogy a bankolás lehet olcsó és kényelmes, amelyhez nem szükséges költséges fiókhálózat fenntartása. Ennek szellemében továbbra is az on-line bankolási megoldások fejlesztését preferálja. 
 
Van-e lehetőség közös tulajdonú lakossági bankszámla nyitására? 
Igen, a GRÁNIT Banknál lehetősége van közös tulajdonú számla nyitására legfeljebb két számlatulajdonossal, de a Basic számlacsomgnak csak egy tulajdonosa lehet. 
 
Milyen költségekkel jár a bankszámlanyitás?
Önmagában a számlanyitás költséggel nem jár, azonban a számlavezetésnek már lehet díja aszerint, hogy milyen típusú a választott számlacsomag és teljesül-e a kedvezményes díjra jogosító feltételek valamelyike. A díjak mértékéről a lakossági bankszámlavezetésre vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetmény nyújt tájékoztatást.

Hogyan helyezhető el pénz a bankszámlán?
Bármilyen más bankszámláról átutalással és készpénzbefizetéssel a Központi Fiókunkban.

Van-e lehetőség bankszámlacsomag váltásra? Milyen költségei vannak? 
Természetesen van lehetősége bankszámlacsomagot váltani, amelynek díja 1000 Ft. Amennyiben bankszámlájához bankkártya is tartozik, úgy annak az éves díj különbözete időarányosan elszámolásra kerül.

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!