Női startuperek körében

2019. 03. 06. Családi banki apptól a digitálisan vezérelt hőmérsékletszabályzós e-Fásliig rengeteg izgalmas fejlesztési ötletet vonultatott fel a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum március 6-i rendezvénye, amelyet támogatott a GRÁNIT Bank is. Az eseményhez kapcsolt Be Smart verseny legsikeresebb női startupperei, Ludvig Katalin (BankZee Kft.), Magyar Kata (Parashout), Szegedi Melinda (e-Fásli Ltd) és Melczer Lilla (Younicorn) különdíjként GRÁNIT Platinum prémium bankkártyát vehettek át Hegedüs Évától, a GRÁNIT BAnk elnök-vezérigazgatójától. A képen a díjazottak körében Hegedüs Éva mellett Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

 

Légy tájékozott a pénzügyekben!

2019. 02. 26. Rendhagyó tanórát tartott a Pénz7 témahét önkénteseként a budapesti Ady Endre Gimnáziumban Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója. A diákok örömmel vettek részt egy rögtönzött szerepjátékban, amelyben egy bank, illetve egy hitelfelvevő bőrébe bújva kellett döntéseket hozniuk. Az óra végén sokan megjegyezték szívesen vennének részt gyakrabban ilyen érdekes és sok újat is adó foglalkozáson.

 

MISKOLCI ISKOLÁSOK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN

2016. 06. 08. Izgalmas nyomozós és szerepjáték várta a Magyar Nemzeti Galériában a miskolci Bulgárföldi Általános Iskolából érkező nebulókat, akiket egész napos budapesti programjuk során zárásképpen a GRÁNIT Bank látott vendégül. A gyerekek többsége most először volt múzeumban, festmények között, így nagyon élvezték a programot, lelkesen játszottak együtt a múzeumpedagógusokkal. A miskolci iskola ismert arról, hogy tanulói - akik között sok a hátrányos, sőt halmozottan hátrányos helyzetű gyermek - kimagasló eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken. A GRÁNIT Bank társadalmi felelősségvállalási programja keretében kiemelt figyelmet fordít a gyermekek és fiatalok pénzügyi tudatosságának fejlesztésére, kulturális ismereteinek bővítésére.

 

PÉNZÜGYI FAKULTÁCIÓS ÓRA - HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓVAL

2016. 03. 16. Zsebpénz és családi költségvetés. Két téma, amely leginkább érdekelte a Mező Ferenc Általános Iskola pénzügyi fakultációt választó diákjait, akiknek mai rendhagyó óráját Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója tartotta meg. A GRÁNIT Bank kiemelt fontosságot tulajdonít az európai mintára évente megrendezett Pénz7 rendezvénysorozatnak, amely segíti a fiatalok pénzügyi ismereteinek bővítését. A rendezvénysorozat keretében és külön szervezett programok során is a Bank elnök-vezérigazgatója rendszeresen tart rendhagyó pénzügyi ismeretekkel foglalkozó órát középiskolásoknak.

 

 

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!