A GRÁNIT Bank partnerintézménye lett a Maternity Klinika

2020. 04. 17. Minden banki ügyfelünk 15 százalékkal olcsóbban veheti igénybe a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika alap, prémium és VIP szűrővizsgálati csomagjait tavaly ősz óta, ha Gránit Platinum prémium Mastercard bankkártyájával fizet. A két intézmény kapcsolatáról és a különleges kedvezményről Hegedüs Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója és dr. Hupuczi Petronella, a Maternity Klinika igazgatója is sokféle érdekes részletet mondott el a Maternity Magazin legújabb számában megjelent interjúban. Az interjú ITT olvasható.

Új mobilbankot fejleszt a GRÁNIT Bank

2018. 07. 04. „A videóchat-es számlanyitás és ügyintézés további fejlesztése mellett - figyelemmel a digitális megoldások iránti ügyféligény erősödésére és az okosmobil-használat gyors terjedésére - dolgozunk a mobiltelefonra optimalizált szolgáltatásaink megújításán és hamarosan ismét a piacon elsőként kipróbálható, egyedülálló megoldással jelenünk meg.”- fejtette ki Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója a Portfóliónak adott interjújában, amelyben szó volt arról is, kik voltaképpen a digitális trendfordulóban a bankok kihívói. "Az ügyféligényekre speciális szolgáltatásaikkal a leggyorsabban reagáló fintech cégek már számottevő mértékű bevételt csípnek le néhány korábban kizárólag banki bevételt generáló szegmensben: a McKinsey elemzése szerint a lakossági pénzforgalmi szolgáltatásokban ez az arány ma már elérheti a 25%-ot, a lakossági hitelezésben pedig a 14%-ot." - hangzott el többek között a beszélgetésben. A teljes interjút a portfolio.hu archívumában lehet elérni.

Újabb rekordévet zárt a GRÁNIT Bank 2017-ben

2018. 04. 10. Kiemelkedő eredménnyel zárta tavaly a hetedik teljes üzleti évét a GRÁNIT Bank. A bank vezetése rekordmértékű, több mint 300 százalékkal növekvő adózás előtti és több mint 200 százalékkal bővülő adózott eredményről számolt be a részvényeseknek az április 10-én tartott közgyűlésén, amelyen részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. „A Gránit Bank jelentősen támogatta a kormány gazdaságpolitikai célkitűzéseit is, hiszen a bank aktív a kis- és középvállalkozások hitelezésében és élen jár a pénzügyek digitalizációjában is – emelte ki Varga Mihály a közgyűlésen. „A GRÁNIT Bank 306 milliárd forint fölötti mérlegfőösszege több mint negyvenszeres bővülést, éves átlagban 64,2 százalékos növekedést jelent a bank 2010-es májusi indulása óta, ami nemzetközi mértékkel mérve is kimagasló teljesítmény” - hangsúlyozta a közgyűlésen Hegedüs Éva a pénzintézet elnök-vezérigazgatója. A bank közgyűléséről a portfolio.hu tudósítása itt olvasható a sajtóközelmény és a sajtószemle pedig itt!

 

MagyarBrands lett a GRÁNIT Bank 

2018. 04. Innovatív márka kategóriában MagyarBrands lett a GRÁNIT Bank. A 2017-re és visszamenőleg 2016-ra is vonatkozó díjat ünnepélyes keretek között április 12-én adták át. A független, szakmai zsűri által megítélt elismerést a bank nevében Siklós Jenő vezérigazgató-helyettes vette át. A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron nyolcadik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is, ha megbízható magyar márkát keresnek.

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Felpezsdülés előtt áll a bankszektor, felgyorsulhat az innováció és tér nyílhat  majd a nem banki licencekkel rendelkező pénzügyi szolgáltatók előtt is. Mindezzel a hatással járhat az Európai Parlament és Tanács új pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó irányelve, az úgynevezett PSD2, amelyet 2018. január 13-tól kell alkalmazniuk a tagállamoknak. Az új szabályozás biztosítaná például az applikációkat fejlesztő FinTech cégek számára, hogy a felhasználók hozzájárulásával, hozzáférhessenek a felhasználók bankoknál lévő számlaadataihoz, így akár fizetési szolgáltatást is kezdeményezhessenek az alkalmazáson keresztül. A témáról további érdekes részleteket is megtudhatsz a Trend Fm Hankiss Lászlóval, a GRÁNIT Bank vezérigazgató-helyettesével készített interjújából. Kattints és hallgasd meg a teljes beszélgetést!

 

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Mi garantálja a GRÁNIT VideóBankon keresztüli számlanyitás és ügyfélazonosítás biztonságát? Hogyan és mikor érkezik meg a bankszámlaszerződés és mikortól használható teljes körűen? Kattints és tudj meg mindent a videós számlanyitásunkról és ügyfélszolgálatunkról abból az interjúból, amelyet a Trend Fm Siklós Jenővel, a GRÁNIT Bank vezérigazgató-helyettesével készített!

Tudj meg mindent az aktuális európai és USA-beli pénzügyi és gazdasági trendekről, a kamatok és az infláció alakulásával kapcsolatos várakozásokról, a jegybankok várható lépéseiről! Kattints és hallgasd meg az elemzői beszélgetést Hankiss Lászlóval, a GRÁNIT Bank vezérigazgató-helyettesével.

Milyen új, lakossági és vállalkozói hitelajánlatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a GRÁNIT MFB Pontban? A nulla százalékos, EU-s forráson alapuló hitelkonstrukciókról Lehóczky Zoltán, elnök-vezérigazgatói tanácsadó beszélt a Trend Fm reggeli műsorában. Kattints és hallgasd meg a teljes interjút!

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Hogyan alakult a vállalati hitelpiac az első félévben az egyik legjelentősebb katalizátornak számító Növekedési Hitelprogram lezárta után?  Kattints és hallgassd meg a Trend Fm teljes beszélgetését Tölgyesi Zoltánnal, a GRÁNIT Bank vállalkozói üzletágért felelős vezérigazgató-helyettesével arról, hogy milyen hitelek vették át az MNB konstrukció helyét és milyen új hitelekkel állnak a bankok a kis- és középvállalkozások rendelkezésére?

 

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Elég egy jó kamerával felszerelt okosmobil (Android és iOS operációs rendszerű egyaránt) és akár néhány órán belül már lehet is egy aktív bankszámlád. Kattints és hallgassd meg a Trend Fm teljes beszélgetését Gáborjáni Szabó Ákossal, a GRÁNIT Bank IT igazgatójával, arról, mit kell tenned, ha egy bankfiók felkeresése nélkül szeretnél szert tenni egy digitális és olcsó bankszámlára.

 

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Érdekelnek a deviza- és az olajpiac rejtelmei? Kíváncsi vagy, hogy mi lesz az angol fonttal és realitás-e a 320 forintos euró? Nem érted miért drágul hirtelen, majd miért süllyed ismét le az olajár a világpiacon? Szeretnéd megismerni az olajpiacot mozgató politikai és gazdasági hátteret? Hallgas meg a Trend Fm interjúit Bede Zoltánnal, a GRÁNIT Bank Treasury ügyvezető igazgatójával és választ kapsz a kérdésekre. A június 12-i devizapiaci körképet itt, a június 26-i olajpiaci elemzést pedig itt hallgathatod vissza. 

 

 

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

A GRÁNIT Bank és a magyar hitelintézetek vírustámadásokkal szembeni ellenállóképességéről és az érintés nélküli mobilfizetés terén beindult fejlesztésekről egyaránt szó esett a Trend Fm május 15-i Reggeli Monitorban, amelyben Gáborjáni Szabó Ákos, a GRÁNIT Bank informatikai ügyvezető igazgatója volt a vendég. Kíváncsi vagy, miért voltak nyugodtak informatikusaink a május 12-én, pénteken indult és Európa szerte pusztító zsaroló vírussal végrehajtott kíbertámadás alatt? Akkor kattints és hallgasd meg a teljes beszélgetést itt. Aktuális devizapiaci trendekről, az euró árfolyamának várható alakulásáról, Európa és az USA közötti kapcsolatok piacokat befolyásoló hatásáról volt szó többek között a május 29-ei Reggeli Monitorban, amelyben Hankiss László, a GRÁNIT Bank stratégiai és elemzési vezérigazgató-helyettese volt a Trend Fm szerkesztőjének beszélgetőtársa. Kattints és hallgasd meg a teljes elemzői véleményt itt.

 

 

Trend fm - a nap vendége HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ

Milyen évet zártak 2016-ban a bankok és minek köszönhető hogy az elért nyereség jelentősen nőtt? Szerepet játszik-e már a bankok teljesítményben a digitális megoldások megállíthatatlan terjedése? Hogyan formálja majd át a banki szolgáltatásokat az internet és az okosmobil alkalmazások révén a hitelintézetek számára egyre nagyobb kihívást jelentő Fintech cégek piaci megjelenése? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszolt a Trend FM műsorában a „Nap vendégeként” Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója. A beszélgetésből kiderült, hogy a digitális üzleti modellt építő GRÁNIT Bank eszközarányos költsége feleakkora, mint az átlagos banki költségszint, ami biztosítja, hogy hosszú távon is versenyképes díjakat és kamatokat kínálhasson ügyfeleinek. Kattints és hallgasd meg a beszélgetést.
Nap vendége 2017. 03. 16.
Első rész.
Második rész.

 

 

 

erős versenyre számítok a bankpiacon - Interjú HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓVAL

Túlszárnyalta a GRÁNIT Bank a 2016-os üzleti tervét, miután az igazgatóság által elfogadott 180 milliárd forintos mérlegfőösszeget jelentősen meghaladva, közel 230 milliárd forint mérlegfőösszeggel zárta a múlt évet, szemben a 2015-ben elért 151 milliárddal. Az eredmény tekintetében szintén meghaladta a tervet a hitelintézet: a megcélzott 170 millió forintos adózás előtti nyereséggel szemben – szintén az előzetes adatok szerint – közel 240 millió forintot ért el 2016-ban. A szép teljesítmény mögött álló okokról is szólt Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató a Világgazdaságban 2017.02.24-én megjelent és online is olvasható interjúban. Kérdésre válaszolva megerősítette, hogy az előttünk álló időszakban nagyon komoly verseny várható a bankpiacon, a GRÁNIT Bank azonban továbbra is elkötelezett a digitális banki modell és a folyamatos fejlesztések mellett, s nem tett le a tőzsdére lépés tervéről sem. Az interjú itt olvasható!

Trend FM, Reggeli monitor - szakértőink mondják

Milyen hatása lehet a mobilfizetési piacon a Mobiltárca megszűnésének, milyen irányt vehet idén a mobilfizetés fejlesztése a magyar piacon? Ezekre a kérdésekre is választ adott a Trend FM reggeli műsorában Gáborjáni Szabó Ákos, a GRÁNIT Bank informatikai ügyvezető igazgatója. A 2017. február 20-i beszélgetés itt hallgatható meg.

Kevés a valószínűsége annak, hogy az Európai Központi Bank az első félévben hozzányúljon az irányadó euró kamatokhoz. Többek között erről is szólt Bede Zoltán, Treasury kereskedési és likviditáskezelési vezető a március 6-i reggeli műsorban. A beszélgetés, amelyben a forint várható árfolyamalakulása is terítékre került itt hallgatható meg.

Miről állapodtak meg a legfejlettebb országok politikai és pénzügyi vezetői a március 18-19-i Baden Badenben tartott csúcstalálkozójukon, s hol maradtak nézetkülönbségek? A Trend FM március 20-i reggeli műsorában erre is kitért Hankiss László, a GRÁNIT Bank vezérigazgató-helyettese. A beszélgetés itt hallgatható meg

 

Trend FM, Reggeli monitor - Piaci elemzések a GRÁNIT Bank szakértőitől

Mi várható a dollár és a font piacán Donald Trump, az Egyesült Államok új elnökének beiktatása után, valamint Nagy Britannia Európai Unióból való kilépése kapcsán? Többek között erről kérdezte Szűcs Péter, a Trend Fm Reggeli Monitorának műsorvezetője Hankiss Lászlót, a GRÁNIT Bank stratégiai és elemzési vezérigazgató-helyettesét. A 2017. január 23-i beszélgetés itt hallgatható meg..
Hallgasson bele a további elemzői megszólalásokba is:

Tölgyesi Zoltán, vezérigazgató-helyettes a vállalatfinanszírozási piac tavalyi és idén várható jellemzőiről;

Gáborjáni Szabó Ákos, IT ügyvezető igazgató a mobilbanki megoldások és a mobilfizetés terjedéséről;

Hankiss László vezérigazgató-helyettes az amerikai elnökválasztást követő meglepő piaci reakciókról;

Bede Zoltán Treasury kereskedési és likviditáskezelési vezető az olajpiaci fejleményekről valamint legutóbb a kamat és kötvényhozam-kilátásokról beszélt.  

KÍSÉRT A GYEREKKOR - PORTRÉ HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓRÓL

Hegedüs Éva bizonyítani akart egész életében. És amikor jöttek az eredmények, a sikerek, akkor sem volt biztos abban,hogy mindent megtett-e, amit lehetett. Sõt, a siker szótól kifejezetten idegenkedik. Ma gyakran nem tudható, hogy amikor sikerről beszélünk, akkor az ténylegesen elismerésre méltó teljesítményt jelent, vagy csak pillanatnyi, átmeneti szerencséről van szó. „Egész életemet végigkíséri az a kettősség, hogy miközben törekszem arra, hogy a saját teljesítményem a lehető legjobb legyen, gyakran gondolok arra, hogy nem lehetnék-e még jobb? Szeretem, ha elismerik a munkám, ha értéket hozok létre, ezért mindig maximális teljesítményre törekszem.” Az elnök-vezérigazgató portréja a BOOM magazin legeleső októberi számában jelent meg és ide kattintva olvasható.

 

Hegedüs Éva - Ember az üzlet mögött

2016. 07. 14. Bár az egyik legsikeresebb magyarországi üzletasszony, célja azonban nem elsősorban a pénzkeresés, hanem valami új felépítése. A klasszikus stílusú bankvezér imádja a munkáját, nem ritka, hogy csak este 11-re ér haza. Még vele is előfordul azonban, hogy egy rosszabb napja után vesz magának egy cipőt vigasztalásképpen. Ide kattintva olvasható a Figyelő interjú​ja, amelyben a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója többek között a család és a munka összeegyeztetéséről, mindennapjairól, a pénzhez fűzödő viszonyáról, sportról, utazásról és hobbijáról beszél a gazdasági magazinnak, végül pedig a fiataloknak ad néhány jó tanácsot az életben szerzett tapasztalatai alapján.

 

Tőkeemelésről döntött a Gránit Bank közgyűlése

2016. 04. 05. A Gránit Bank április 5-i közgyűlésén elfogadták a 2015 évi üzleti beszámolót 151 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 140 millió forint adózás előtti eredménnyel, és döntöttek a bank 2 milliárd forintos tőkeemeléséről is. A közgyűlésen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – a Magyar Állam mint tulajdonos képviseletében –  kiemelte, hogy helyes döntés volt az állam szerepvállalása a bankban, hiszen a Gránit Bank nemcsak pénzügyileg sikeres, hanem hitelezési aktivitásának bővítésével a gazdaságpolitikai célokat is támogatja. A kögyűlés kapcsán a GRÁNIT Bank eredményeiről és a részvényesek döntéseiről az origo.hu kérdezte Hegedüs Éva elnök-vezérigazgatót. Az origo.hu interjú​ ide kattintva érhető el. A közgyűlés kapcsán a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott közlemény pedig itt olvasható.

 

BANKOT VETT AZ ÉV BANKÁRA -  INTERJÚ HEGEDÜS ÉVA ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓVAL

2016. 02. Micsoda év volt 2015! Hegedüs Évának feledhetetlen, sok elismeréssel s egy kihagyhatatlan lehetőséggel. Az év bankára lett, bankja egy angol gazdasági magazinnál az év pénzintézete. Az év végén meg kivásárolta Demján Sándort, a Gránit Bank legnagyobb magánrészvényese lett, s egyben elnök is a vezérigazgatói poszt mellett. Mi jöhet még ezután? Erre a kérdésre és még sok továbbira is megtalálható a válasz a Manager Magazin februári címlap sztorijában, amely a GRÁNIT Bankról, s annak elnök-vezérigazgatójáról szól. A cikkben szóba kerül hogyan párosítható a konzervatív hitelezés az innovatív banki szolgáltatásokkal, hogyan fogadta a Bankot alapító Demján Sándor a digitális banki vonalat, miért tervezi belátható időn belül a Bank a tőzsdére menetelt és milyen további célokat szeretne még elérni a következő 10 évben Hegedüs Éva, elnök-vezérigazgató. Az interjú​ ide kattintva érhető el. 

 

 

tulajdonosváltás a GRÁNIT Bankban - Interjú Hegedüs éva vezérigazgatóval

2016. 01.05. Kiszáll Demján Sándor alapító tulajdonos a Gránit Bankból, eladva részvényeit Hegedüs Éva vezérigazgatónak. A tulajdonosváltást tőkeemelés is kíséri, amelynek során nemcsak a magyar állam fektet be ismét a bankba, hanem a bankkal együttműködő CIG Pannónia egyik érdekeltségeként is ismert Pannónia Nyugdíjpénztár is. A változásokról Hegedüs Éva, a Gránit Bank vezérigazgatója nyilatkozott a portfolio.hu pénzügyi internetes portálnak. Az interjú​ ide kattintva érhető el. A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye a hír kapcsán itt olvasható, a GRÁNIT Bank által kiadott sajtóközlemény pedig  ide kattintva böngészhető.

 

 

Egy kosztüm az öltönyök között

2016. január. Nem volt terhes a múlt, s az elektronikus banki ügymenettel sikerült költséghatékony üzleti modellt kialakítani, amely az ügyfelek egy jól körülhatárolható részének vonzó - foglalta össze a GRÁNIT Bank sikerének titkát Hegedüs Éva, a Bank elnök-vezérigazgatója a Heti Válasz 2016. évi első számában megjelent interjújában, amelynek időszerűségét az adta, hogy a GRÁNIT Bank vezetője az első nő, akit a bankvezetők az év bankárává választottak.(A beszélgetés a Bank tulajdoni szerkezetében és tőkehelyzetében bekövetkezett december 30-i változások előtt zajlott le.) Az interjú ide kattintva érhető el.

 

 

Ügyfeleink mondták rólunk

2015. 11. 24. Miért szereted a GRÁNIT Bankot? - tettük fel a kérdést a Facebook oldalunkon, mivel kíváncsiak voltunk, mit emelnének ki Ügyfeleink, ha a Bankról kell véleményt mondaniuk. A válaszok meglepően sokszínűek voltak, azonban a kényelmes és innovatív elektronikus banki szolgáltatásainkról, a személyes és netbankos felületen is elérhető rugalmas ügyintézésről és a vonzó díjakról többen is elismeréssel szóltak. Külön örömmel töltött el minket, hogy többen hangsúlyozták, azért választják a GRÁNIT Bankot, mert itt érzik biztonságban magukat! Színes összeállításunk ide kattintva érhető el.

 

 

Hegedüs éva az év bankára 2015-ben

2015. 11. 17. A MasterCard által tízedik éve megrendezett Év Bankja díjátadó esemény keretein belül a szakma legrangosabb elismerését vette át Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója. A díj szakmai elismerését jelzi, hogy a kategória győztesét a Magyarországon működő bankok vezetői titkos szavazáson választják meg. A GRÁNIT Bank egy másik elismerést is elkönyvelhet, „Év Bankja 2015" kategóriában a harmadik helyezését érte el. A hazai tulajdonosi háttérrel rendelkező GRÁNIT Bank küldetésének tekinti, hogy innovatív, egyúttal a személyes banki ügyintézés élményét adó pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, úgy, hogy közben tartósan alacsony banki költségeket biztosít ügyfelei részére. 


Tovább a sajtómegjelenésekre>>>

 

Melyik online banki szolgáltatást szeretik a legjobban az ügyfelek?  

2015. 07. 14. A Bankmonitor.hu két év után ismét komplex felmérést végzett a hazai online banki szolgáltatások ügyfélmegítélését illetően. A banki ügyfelek az online szolgáltatásokat a funkcionalitás, a felhasználóbarát kialakítás és a design szempontja szerint értékelték.  A három szempont összesítését követően a MagNet Bank, a Citibank és a Gránit Bank került az ügyfél elégedettségi lista élére. 
Tovább a cikkre >>>

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója lett az ÉV vezérigazgatója 

2015. 05. 26. Hegedüs Évának, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatójának ítélte oda az angol Business Worldwide magazin "Az év vezérigazgatója Magyarországon 2015" és "Az év női vezérigazgatója Magyarországon 2015" díjat. A díj indoklásában kiemelték, hogy Hegedüs Éva irányítása alatt vezette be a GRÁNIT Bank az országban elsőként a VideóBankot és folyamatosan olyan új innovatív megoldásokat keres, amely megkönnyíti a pénzügyek kezelését az ügyfeleknek.
Tovább a BW sajtóközleményére>>>

Sikeres Közgyűlés után - évértékelő sajtótájékoztatót tartott a Gránit Bank 

2015. 04. 10. Elismeréssel nyilatkoztak a GRÁNIT Bank részvényesei a hitelintézet 2014. évi teljesítményéről a bank április 9-én tartott közgyűlését követő sajtótájékoztatón. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kijelentette, hogy az állam hosszú távon is tulajdonos maradhat a GRÁNIT Bankban, miután a hitelintézet számai igazolták a befektetéssel kapcsolatos várakozásaikat. Demján Sándor, a Bank alapító-tulajdonosa pedig a konzervatív és óvatos üzletpolitikát emelte ki, míg a 156 millió forintos adózás utáni eredménnyel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy az nemzetközi mércével mérve is kimagasló siker. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Hegedüs Évát, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatóját választotta az Év vezérigazgatójának a Business Worldwide európai üzleti magazin.
Tovább a sajtómegjelenésekre>>>

cégvezetők a jövőről

2015. 03. 14. „A magyar pénzügyi szféra működési környezetén sokat lendít a devizahitelek forintosítása és a bankadó tervezett csökkentése - válaszolta Hegedüs Éva, aki úgy látta, hogy a szektor számára nagyon fontos a transzparens, konzervatív magatartást kikényszerítő reguláció. A Gránit Bank alelnök-vezérigazgatóját a PricewaterhouseCoopers cégvezetők kilátásait összegző globális felmérése kapcsán kérdezte a HVG a magyar bankszektor helyzetéről.
Tovább az interjúra>>>

dinamikus növekedéssel számol a gránit bank

2015. 02. 10. „A Gránit Bank 2014-ben a terveihez képest lényegesen gyorsabb növekedést ért el. A több mint 140 milliárdos mérlegfőösszege duplája az előző évinek, az adózás előtti profit pedig meghaladta a 160 millió forintot. A Napi Gazdaságnak a bank alelnök-vezérigazgatója, Hegedüs Éva számolt be a döntően internetes alapon működő bank üzleti modelljének sikeréről és lehetőségeiről, amivel kivívta a The European elismerését is. Az angol gazdasági magazin szerint 2014-ben a Gránit Bank "Az Év Bankja Magyarországon".
Tovább az interjúra>>>

Innovációval támogatott növekedés

2015. 01. 08. „A Gránit Bank nem csak Magyarországon, de globálisan is új mércét állított fel azzal, hogy már a negyedik üzleti év végére nyereséget termel. A Gránit Bankot 2010-ben Demján Sándor, Magyarország egyik legbefolyásosabb és legsikeresebb üzletembere alapította, alelnök-vezérigazgatója pedig a kezdetektől Hegedüs Éva, a széles körben elismert bankár, aki részben tulajdonosa is a hitelintézetnek. A menedzsment hisz abban, hogy a digitális platformokon keresztül a bankolás egyszerre lehet kényelmes, egyszerű és költséghatékony.” Tovább a cikkre>>>

hegedüs éva: a magyar bankrendszer tőkeerős

2014. 10. 25. „A Gránit Bank, a direkt bankolás egyik úttörőjeként nagy lehetőség előtt állhat a devizahitelek forintosításakor. Ezt Hegedüs Éva, a bank alelnök-vezérigazgatója nem cáfolja, de mégis azoktól az újszerű, elektronikus szolgáltatásoktól várja az üzleti aktivitás további felfutását, amelyeket a kezdetektől nyújtanak.” Tovább a cikkre>>>

"felelősnek tartom a bankokat"

2014. 10. 23. „A devizahitelek elszámolásával és forintosításával új fejezet kezdődhet a bankrendszerben - véli Hegedüs Éva. A 49 százalékban állami tulajdonban lévő Gránit Bank alelnök-vezérigazgatója szerint a nemzeti tulajdon nem ördögtől való gondolat. Tovább az interjúra>>>

a konzervatív hitelezés sikert hozott a gránit banknak

2014. 10. 20. „A bankszektorban átlagosan 5-7 év az az időtáv, amely után egy bank elkezd nyereséget termelni. A száz százalékban magyar Gránit Bank – amelyben a magyar állam 49 százalékos tulajdonos – ezt négy év alatt elérte. Hegedüs Éva, a pénzintézet alelnök-vezérigazgatója az eredményesség okai között említette többek között a konzervatív hitelezést és a megfontolt, de gyors döntéseket. ”Tovább az interjúra>>>

Okostelefonod van? Akkor ingyenes lehet az „SMS tájékoztatás”!

2014. 10. 09. "Meglepő újdonsággal debütált a Gránit Bank, amivel drasztikusan csökkenthetőek a számlafenntartási költségek. Idehaza elsőként kínál a bank olyan szolgáltatást ügyfeleinek, amellyel a hagyományos SMS értesítések helyett díjmentes online üzenetekkel követhetőek a számlamozgások és bankkártya műveletek. Kiszámoltuk, közel harmadával csökkenhetnének a havi számlaköltségek, ha a hagyományos SMS-en túl minden banknál elérhető lenne ilyen szolgáltatás! Kétségkívül mindenki támogatná a bankok ez irányú kezdeményezését!" …Tovább a cikkre>>>

GRÁNIT BANK ZRT - EGYSZERŰ, GYORS ÉS KÉNYELMES

2014. 05. ...A GRÁNIT Bank célja, hogy drága fiókhálózat nélkül, direkt bankként a lehető legvonzóbb és leginkább versenyképes kondíciókat ajánlhassa ügyfeleinek. Meggyőződve arról, hogy a banki ügyintézés lehet egyszerű, gyors és kényelmes, elsőként jelent meg a piacon az élő VideóBankkal, amellyel 2012-ben kiérdemelte a MasterCardtól az “Év leginnovatívabb bankja” címet. “A számítógépen, laptopon , táblagépen vagy okostelefonon elérhető VideóBankon keresztül az ügyfelek személyesen találkozhatnak banki tanácsadójukkal, online fogadhatnak dokumentumokat és végezhetnek pénzügyi műveleteket reggel 8-tól este 9-ig.… …Tovább a cikkre>>>

TŐZSDÉRE TART A GRÁNIT BANK

2014. 01. 28. A tavalyi évben is dinamikusan fejlődött a GRÁNIT Bank (GB). A magyar tulajdonban levő pénzintézet mérlegfőösszege 2013-ban 42 százalékkal gyarapodott, és megközelítette a 73 milliárd forintot, a veszteség pedig 135 millió forinttal lesz kevesebb az előzetes adatok szerint a tervekhez képest. A GRÁNIT Bank hitel/betét aránya rendkívül kedvező, hangsúlyozta Hegedüs Éva, hiszen míg a bankszektor átlaga Magyarországon 105 százalék, addig ennek a mutatónak az értéke a GRÁNIT Banknál 50-55 százalék körüli értéket mutat. …Tovább a cikkre>>>

Kérjük várjon, igénylése hamarosan elkészül!