A GRÁNIT Banknál már több, mint egy éve lehetőség van arra, hogy okostelefonoddal és új típusú személyi igazolványoddal bárhol, bármikor számlát nyiss. A folyamat így már nem csak online, de személyes kontakt nélkül is megvalósítható papírmentesen, kímélve környezetünket. Ráadásul most minden sikeres szelfivel megnyílt számla után 10.000,- Ft jóváírást adunk.


Mit kell ehhez tenned?

Nyiss online, egy szelfivel számlát a GRÁNIT Banknál, és mi a sikeres számlanyitást követően 2 munkanapon belül jóváírunk 10.000,- Forintot a bankszámládon.*

Az akció 2021.11.09. napjától 2021.12.22. napjáig érvényes.


Kezdd el most a számlanyitást!

 1. Töltsd le a GRÁNIT eBank applikációt!

 2. A GRÁNIT eBank alkalmazást a következő alkalmazásáruházak valamelyikéből javasoljuk letölteni.


 3. Válaszd ki a bankolási szokásaidhoz illeszkedő bankszámlát és hozzá a megfelelő bankkártyát!

 4. A bankszámlacsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy biztosan találj a használati szokásaidhoz megfelelőt.

 5. Fotózd be a személyi igazolványodat és a lakcímkártyádat!

 6. NFC képes mobil és 2016. január 1. után kibocsátott személyi igazolvány megléte esetén, NFC azonosítással a mobilhoz érintve pillanatok alatt beolvashatod adataidat. Így bárhol, bármikor teljesértékű bankszámlát nyithatsz, akár az éjszaka közepén is. A GRÁNIT Banknál korlátozások nélkül használhatod az ily módon megnyílt számlát, például nincsen tranzakciós limit. Fontos, hogy mindig a megfelelő oldalát olvasd be az igazolványoknak!

 7. Adatok ellenőrzése és szerződés elfogadása

 8. A beolvasott igazolványokat követően az alkalmazás automatikusan kitölti az űrlapot, de néhány adatod neked kell megadnod. Fontos, hogy minden adat 100%-ban egyezzen a beolvasottakkal! Ezt követően e-mail címet és telefonszámot is fogunk kérni. Fontos, hogy itt helyesen add meg a telefonszámod, hiszen ide küldjük ki az azonosítást szolgáló sms-t. Amennyiben rosszul adtad meg, lehetőséged van az alsó gombra kattintva módosítani azt.

 9. Azonosítsd magad egy szelfivel, és a megjelenített számokat hangosan és érthetően olvasd be!

 10. (A szelfi önmagunkról készített fotót vagy videót jelent, azaz nem szükséges másik fél bevonása a kép elkészítéséhez. Ezt a mobil elülső kamerája segítségével tudod elkészíteni.)

  Itt három dologra szükséges odafigyelni:

  • Hangosan és érthetően olvasd be a szelfi videó készítse közben a megadott három számot!
  • Más hangja ne legyen hallható a számok beolvasása közben, hiszen így nem tudjuk beazonosítani.
  • A szelfi készítése közben a kamera látószögében csak te tartózkodj, és ügyelj arra, hogy a háttérben se tűnjön fel senki, hiszen ez szintén akadályozza a sikeres azonosítást.


Szelfis számlanyitásra fel!

Akció hirdetménye itt elérhető.

* A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 10.000,- Ft-ot.

Szelfis számlanyitás