Tájékoztató digitális csatornáink használatáról

Kedves Ügyfelünk!

A Gránit Bank digitális bankként eddig is kiemelt feladatának tekintette, hogy ügyfelei a pénzügyeiket minél szélesebb körben fizikai jelenlét nélkül, otthonukból intézhessék, úgy, hogy közben a személyes kapcsolatról se kelljen lemondaniuk. A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy éljenek ezekkel a megoldásokkal, mivel ez szolgálja legjobban mindannyiunk kényelmét, egészségét és biztonságát.

Figyelmükbe ajánljuk, hogy személyes jelenlét nélkül, teljesen online módon VideóBankos azonosítással (munkanapokon 8.00-21.00 között, szombaton 10.00-18.00 óra között) nyitható a Gránit Banknál lakossági bankszámla és értékpapírszámla, vásárolható állampapír, továbbá online módon igényelhető a Babaváró kölcsön. Kérjük, hogy mindennapi pénzügyei intézéséhez is elsősorban ingyenes digitális csatornáinkat használja.

A Gránit VideóBankon keresztül ügyintézőinkkel videós kapcsolatban egyéni, személyes ügyfélkiszolgálásban részesül. A Gránit eBank mobilbanki applikáció és a Gránit NetBank segítségével otthonából gondoskodhat pénzügyeiről. Telefonos ügyintézőink a +36 1 510 0527 telefonszámon az Önök rendelkezésére állnak!

Köszönjük együttműködését és bizalmát!

Gránit Bank

Vissza az összeshez