Gránitbank

A GRÁNIT Bank napi kamatszámítással, kiemelkedő változó kamatot - jelenleg évi 8% - (mindenkori éves MNB alapkamat - 5%) fizet, lekötés nélkül azoknak a lakossági ügyfeleknek, akik munkabére, nyugdíja a GRÁNIT Bankba érkezik. A kiemelkedő kamat mellett a bankszámlának nincs számlavezetési díja, és teljesen díjmentesek a 20 ezer forint alatti belföldi elektronikus utalások. A Kamat Plusz számlacsomagot szelfivel vagy VideóBankon keresztül is megnyithatják az ügyfelek.

Amennyiben munkabérüket, nyugdíjukat a Bankhoz utalják, az éves 8 százalékos kamat napi időarányos részét a Bank havonta fizeti az éppen a számlán lévő összegre a GRÁNIT Banknál. A kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamathoz igazodik, annál 5 százalékkal kisebb, a 13,00%-os alapkamatot alapul véve jelenleg 8,00%* (EBKM 8,00%).

A jövedelem-jóváírási feltétel abban az esetben teljesül, ha csoportos átutalással és/vagy beazonosítható közleménnyel legalább 200 000 Ft jövedelem érkezik a bankszámlára. További kikötés még, hogy a jövedelemnek az adott hónapot megelőző hónap utolsó munkanapja előtti 3. munkanap és az adott hónap 12. napjáig be kell érkeznie, a kamatra pedig az első munkabér jóváírás napjától jogosult a számlatulajdonos. Beazonosítható közleménynek az minősül, amely tartalmazza az alábbi szavak valamelyikét: bér, munkabér, jövedelem, fizetés, nyugdíj.

A GRÁNIT Kamat Plusz számlavezetési díja 0 forint, a számlacsomagnak nincs feltétele, ráadásul 20 ezer forintig díjmentesek az elektronikusan indított belföldi utalások.

A GRÁNIT Bank kiemelkedő kamatot biztosít, és digitális megoldásaival egyszerűen, akár otthonról mobilapplikációval, szelfivel megnyitható a Kamat Plusz bankszámla is, melyért 20 ezer forint jóváírás** jár az eBank aktiválása esetén.

A Kamat Plusz számlacsomaghoz le sem kell kötni a pénzt, a bankszámlán mindenkor fellelhető egyenlegre fizeti a Bank a kiemelkedő kamatot.

*A munkabér és nyugdíj jogcímen érkező havi legalább 200 ezer Ft jövedelem jóváírás esetén a Bank változó kamatozású, napi kamatot fizet, melynek mértéke az aznapi MNB jegybanki alapkamat mínusz 5,00 % (jelenleg: 8,00%). A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Üzletszabályzat és a Betétügyletek ÁSZF tartalmazza, részletek: https://granitbank.hu/szamlanyitas/bankszamlak/ **A jóváírás csak a GRÁNIT Neo Mastercard, GRÁNIT Standard Mastercard dombornyomott, GRÁNIT Standard Mastercard nem dombornyomott és GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya igénylése esetére vonatkozik. A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Amennyiben a számlanyitást követő 12 hónapon belül a számla megszüntetésre kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 20 000 Ft-ot. GRÁNIT Hős és Hello GRÁNIT, GRÁNIT Family számlacsomagjaink egyelőre nem nyithatók szelfivel, így rájuk nem érvényes az akció. Az akció 2023.04.01. napjától 2023.04.19. napjáig érvényes. Akció hirdetménye itt elérhető.