Vigyázzon adataira!

Figyelem!

Csalók visszaélnek a Gránit Bank nevével és hamis Gránit netbanki felületet hoztak létre, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy kizárólag a https://granitbank.hu oldalon keresztül használják a Gránit Bank netbanki funkcióit. A csalás tényéről tájékoztattuk a Google Magyarországot annak érdekében, hogy töröljék az eddig azonosított és esetleg a későbbiekben létrehozott hamis honlapokat is. Egy másik csalási kezdeményezést is azonosítottunk, a közösségi média felületeken a Gránit Bank nevében hamis kérdőívvel csalók próbálnak adatokat szerezni az ügyfelektől, pénzjutalomért cserébe. Felhívjuk minden ügyfelünk figyelmét, hogy a közösségi média felületeken terjedő, a Gránit Bank nevével visszaélő kérdőívet ne töltsék ki, illetve a személyes adataikat, felhasználó azonosítót, jelszót, bankkártya adatot ne adják meg! A Gránit Bank ügyfelek személyes adatait, banki felhasználói azonosítóit, bankkártya adatait SOHA nem kéri ügyfeleitől sem e-mailben, sem egyéb nyilvános fórumon keresztül.

A fokozott biztonság érdekében minden esetben ellenőrizze a meglátogatott weboldal címének pontosságát, ne hagyatkozzon a keresőkre (a bűnelkövetők gyakori módszere, hogy az eredetihez hasonló című és/vagy tartalmú oldalra irányítják, és ott adatmegadásra veszik rá a gyanútlan felhasználót) minden esetben a címsorban a https://granitbank.hu saját kezű beírásával nyissa meg a Gránit Bank honlapját és onnan nyissa meg a NetBankját.

A Banktól kapott SMS/iSMS pontos tartalmát/célját minden esetben ellenőrizze! Ha nem Ön kérte az eBank telepítést és azt tartalmazó SMS/iSMS-t kap, azonnal jelezze a Banknak!

Köszönjük az együttműködését!

Vissza az összeshez