Gránit Family app: Szupererő a pénzügyekben a gyermeked számára

A Gránit Family Junior számlacsomagot 0 Ft-os számlavezetéssel és bankkártya díjjal 6-18 éves gyermekeddel közösen tudod megnyitni online VideóBankon keresztül, vagy szelfivel is a Gránit eBank alkalmazásodban, amennyiben már ügyfelünk vagy. Ezt követően tölthetitek le gyermeked telefonjára a Gránit Family alkalmazást.

A Gránit Family alkalmazás funkciói

A Gránit Family alkalmazás kezdőlapján találhatóak meg az alap funkciók. Itt az alkalmazás mutatja az egyenleged, tájékoztatást ad a havi pénzmozgásokról. Tovább lépve láthatod az adott hónap bevételeit és költéseit.

Az alkalmazás egyik sajátossága a „Bevételem” funkció. Ezen a felületen a gyermek kérhet és teljesíthet különböző feladatokat, zsebpénzért cserébe. Feladatokat a szülő és a gyermek is meghatározhat és határidőt is állíthatnak be a teendők elvégzésére.

A „Megtakarítások” fülön a gyermekek egyedi megtakarítási célokat tűzhetnek ki, melynek elérését a „Bevételem” funkció is segítheti. Új cél beállítását követően a Gránit Family Megtakarítási számlán a gyermek pénze kamatozik 5,00%-os éves kamattal (EBKM: 5,00%) a 2022. 12. 31-ig tartó akció keretében. Ha a meghatározott összeg összegyűlik, a gyermek egy látványos animáció keretén belül virtuálisan feltörheti a perselyét, és felhasználhatja az összeget.

Az Gránit Family alkalmazást tehát mind a funkciók terén, mind az alkalmazott design elemeken keresztül is a gyermekek igényeire szabtuk. Felülete felhasználóbarát, átlátható, játékos illusztrációkkal és animációkkal.

A számlacsomaghoz természetesen igazi és egyedi design-nal rendelkező bankkártya is jár.

A szülő szerepe

Tekintettel arra, hogy a gyermek (a meghatározott limit összegek keretein belül) önállóan fogja kezelni a pénzügyeit, kiemelt szempont volt az app tervezésénél a biztonság. A szülő a Gránit eBank alkalmazásunk „Family-szülő” funkcióján keresztül tudja nyomon követni gyermeke pénzügyeit. A biztonságos bankolás érdekében a szülő bármikor zárolhatja a gyermeke bankkártyáját, vagy állíthatja a limiteket, teljeskörű felügyeletet gyakorolva a gyermek bankkártyája felett. A szülő a korábban bemutatott módon, a Family-szülő funkcióban állíthat be feladatokat, vagy utalhat pénzt a gyermekének.

A gyermek Gránit Family alkalmazásának aktiválása is a szülővel közösen történik, hiszen a szülő eBank appja nélkül az nem lehetséges. Az aktiváláshoz ugyanis a Gránit Family applikációval kell beolvasni a szülő eBank alkalmazásában megtalálható QR-kódot.

Vezesd be a gyermekedet is a pénzügyekbe a Gránit Family alkalmazással!

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű. A kondíciók módosításának jogát a Gránit Bank Zrt. fenntartja. Gránit Family Junior számlanyitás legalább 6. életévét betöltött kiskorú számára kezdeményezhető olyan törvényes képviselője által, aki a Gránit Banknál lakossági bankszámlát nyitott. Az online történő számlanyitás feltétele mind a kiskorú mind pedig törvényes képviselő tekintetében VideóBank esetén plasztik formátumú személyazonosító igazolvány; Szelfi számlanyitás esetén új típusú személyazonosító igazolvány. A termék részletes leírása megtalálható a https://granitfamily.hu weboldalon, további feltételeket és kondíciókat a vonatkozó szerződés és az ahhoz kapcsolódó általános szerződési feltételek valamint hirdetmények tartalmazzák, melyek megtekinthetők a Bank honlapján (https://granitbank.hu/hirdetmenyek) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

Vissza az összeshez