Ügyfélajánlás 8 ezer forintot érő kattintással a Gránit Banknál

Ajánld barátaidnak a Gránit Bankot, és 2 x 8 000 Ft jóváírást kaphattok! A folyamat egyszerű, átlátható, és rövid időn belül, gyorsan teljesíthetők a feltételek.

A fintech forradalom számos banki szolgáltatást, pénzügyi terméket egyszerűsített, többek között a szolgáltatások ajánlásának folyamatát is átszabta. Az új elvárásokhoz igazodva a Gránit Bank is teljesen megújította a jóváírással honorált ügyfélajánlást. „Egyértelmű volt, hogy az új ügyfélajánlási folyamatot a mobilbanki applikációba kell költöztetnünk, hiszen az okostelefon használata ugrásszerűen nő a bankolásban. A Gránit Banknál ma már naponta csaknem háromszor annyian aktiválják az eBank mobilbanki applikációt, mint 2 évvel ezelőtt” – emelte ki Jendrolovics Péter vezérigazgató-helyettes, a lakossági üzletág vezetője.

A napokban élesített új funkciót azonnal használni is kezdték a bank ügyfelei, két nap alatt már csaknem 200 kattintással indítottak el ajánlást, megosztva az ajánló kódjukat, hogy számlanyitásra ösztönözzék barátaikat, ismerőseiket. Az ajánlások száma nincsen korlátozva, azonban egy kódot legfeljebb 10 számlanyitásra lehet felhasználni, azaz az ajánlók legfeljebb 10 sikeres ajánlás után kaphatnak jutalmat. A 8 ezer forintos jóváírás akkor kerül mindkét fél számlájára, ha az újonnan számlát nyitó ismerős háromszor vásárolt már a bankkártyájával. Mivel a Gránit Banknál a számlanyitásnál azonnal igényelhető digitális bankkártya, ez a feltétel egyszerűen és gyorsan teljesíthető. A digitális bankkártya a sikeres számlanyitás másnapján már használható vásárlásra online, vagy – érintés nélküli mobilfizetéssel – az üzletekben, így a jutalom akár néhány napon belül rákerülhet a számlákra.

Az ajánlásnál megosztott 5 számjegyű kódot az ajánlottnak a szelfis vagy az online számlanyitásnál az „Ajánlókód” mezőbe kell beírnia. Videóbankos azonosításnál elegendő a megosztás keretében érkezőlinkre kattintva elindítani a számlanyitási folyamatot, személyes számlanyitásnál pedig (amire a Gránit Bank két fiókjában van mód) csak be kell diktálni a kódot az ügyintézőnek.

„Ügyfeleink számára az ajánlásért elérhető összeg egyelőre 80 ezer forintban van maximálva, a tervek szerint azonban az ajánláshoz szükséges kódok félévente újra töltődnek, így a sikeres ajánlók további jutalomra tehetnek majd szert” – jegyezte meg Jendrolovics Péter.

Részletek

Vissza az összeshez