Tanácsok online vásárláshoz

A Központi Statisztikai Hivatal felmérése szerint a 2021-ben megkérdezettek több mint 57%-a vásárolt a megelőző 3 hónapban az interneten, és ez az arány fokozatosan növekszik. Ez a trend egyáltalán nem meglepő, hiszen az online vásárlás lehetővé teszi bárki számára, hogy könnyedén és gyorsan szerezhessen be mindent, amire szüksége van. A Gránit Banknál ügyfeleink kényelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért is kínáljuk az online ügyintézési lehetőségek széles palettáját. Most hoztunk néhány tanácsot, hogy még egyszerűbben fizethess Gránit Mastercard bankkártyáddal az interneten:


1. Mindig ellenőrizd, helyesen adtad-e meg bankkártyád adatait!

Bizonyosodj meg róla fizetés előtt, hogy a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a biztonsági kódot helyesen írtad-e be. Még kényelmesebb fizetésért mentsd el kártyád adatait az Apple Pay vagy Google Pay szolgáltatásba!


2. Fizetés előtt emeld meg a kártyalimited, és oldd fel a bankkártya zárolását!

Ellenőrizd, hogy a fizetés teljesüléséhez megfelelően magas online vásárlási limitet állítottál-e be, illetve nincs-e zárolva a bankkártyád! Ezeket a beállításokat könnyen eléred a Gránit eBank alkalmazásban!


3. Ne feledkezz meg előfizetéseidről, és biztosítsd a szükséges fedezetet!

Ha előfizetéseidet automatikus bankkártyás terhelésekkel teljesíted, gondoskodj róla, hogy a fizetés esedékességének időpontjában kellő fedezet álljon rendelkezésre a folyószámládon!


Reméljük, a fenti tanácsok segítségével ezentúl még gyorsabban és gördülékenyebben tudod intézni online vásárlásaidat!

Vissza az összeshez