Kezdd spórolással az újévet - Így takaríthatsz meg akár több 10 ezer forintot a számlavezetési költségeken

Vonzónak ítéled meg a Gránit Bank termékeit, de nem vagy benne biztos, hogy velünk jobban járnál? Ennek megállapítása már egészen egyszerű.

A házastársunknál csak a bankunkhoz vagyunk hűségesebbek - tartja a mondás, ráadásul sokszor az elsőként megnyitott számlacsomag mellett is hosszú évekig kitartanak az ügyfelek. Ez a hűség azonban sokba kerülhet. Attól függően, hogy melyik banknál és milyen számlacsomagot használ két hasonlóan bankoló ügyfél, banki kiadásai között többszörös különbség is lehet. Erről az információról egyébként Te magad is megbizonyosodhatsz, ugyanis minden banknak kötelezően ki kell küldenie egy éves kimutatást minden ügyfelének az egész éves számlaköltségeiről. A bankváltás folyamatának könnyebbé tétele mellett, tehát más intézkedések is elősegítik, hogy az ügyfelek számára a banki szolgáltatások kínálata könnyen érthető és áttekinthető legyen.

Keresd meg a számodra legkedvezőbb bankszámlákat a pénzügyi összehasonlító oldalak segítségével!

Egy háztartási eszköz vásárlásánál sokak számára természetes egy internetes ár-összehasonlító oldal felkeresése, hogy – akár néhány ezer forinttal is – de a legolcsóbb ajánlatot válasszák. A bankszámláknál is érdemes ezt megtenned, számos pénzügyi összehasonlító oldal érhető el a weben, ahol egy adott számlahasználati szokás alapján megtalálhatod a legjobb számlacsomag ajánlatot adó bankot. Egy gyors kalkuláció lefuttatása után kiderül, hogy egyforma használat és számlára érkező jövedelem esetén egy bankszámla éves díja lehet 1700 forint, de akár 12 ezer forint is. Ez már elég nyomós érv lehet a bankváltás mellett.

Érdemes tehát megismerkedned a Gránit Bank számlatermékeivel. Mint azt a bankváltással kapcsolatban is olvashatod, ezeket nemcsak igen kedvező számlavezetési díj jellemzi, de a digitális megoldások - mint az eBank app, a NetBank, a VideóBank - melyek segítségével ügyeidet intézheted, kiemelkedően jó ügyfélélményt nyújtanak. A váltás pedig, ha mellette döntesz, könnyebb, mint gondolnád, hamarosan ezt a folyamatot is bemutatjuk.

Vissza az összeshez