A GRÁNIT Otthon Kalkulátorban már az állami támogatásokkal kombinált hitelkalkuláció is elvégezhető, amennyiben lakást vagy házat vásárolna, így egy gyors kalkuláció alapján a lehető legkedvezőbb, személyre szabott finanszírozási megoldás állítható össze.

A piacon újdonságnak számító digitális lakáshiteligénylési folyamat november vége óta egy újabb innovációval segíti az új otthon vásárlásához banki támogatást igénylőket. A GRÁNIT Otthon Kalkulátorral bárki megtudhatja, hogy lakásvásárlás esetén milyen állami kedvezményekkel kombinálhatja az NHP Zöld Otthon Lakáshitelt vagy a piaci alapú lakáshitelt, így a lehető legkedvezőbb finanszírozásra végezheti el a kalkulációt.

Tapasztalataink alapján az NHP Zöld Otthon Lakáshitel esetében a lakást vásárlók 90 százaléka igényelné az elérhető támogatásokat is, azaz a CSOK-ot, és az ebben az esetben 0 százalékos kamattal igényelhető otthonteremtési kamattámogatású hitelt, illetve az adóvisszatérítési támogatást. Ilyen ügyfeleink kényelmét szolgálja az innováció, amellyel tájékoztatást adunk a többféle – családi helyzetre vagy éppen az ingatlanra szabott – támogatásokat és a piaci hiteleket egyaránt tartalmazó finanszírozási lehetőségeinkről.

A GRÁNIT Otthon Kalkulátor gyors szakértői segítséget jelent, lakásvásárlásnál a különböző hitelfajták és állami támogatások fontos jellemzőit foglalja össze, melyek ebben a formában könnyen követhetővé és érthetővé válnak. A GRÁNIT Otthon Kalkulátorral így percek alatt megtudhatja Ön is, hogy mennyi állami támogatásra és hitelre jogosult.

1 ügyfél 1 fa