Megújultak a Gránit Standard Mastercard bankkártyák

A Gránit Bank 2021-ben Magyarországon az elsők között kezdte meg a környezetbarát alapanyagból készült bankkártyák kibocsátását. A zöld pénzügyi forradalom jegyében a Gránit Standard bankkártyák külsőleg és belsőleg is megújultak.

A Gránit Standard Mastercard dombornyomott és nem dombornyomott bankkártyák anyaga olyan adalékot tartalmaz, melynek köszönhetően mikrobákban gazdag környezetben (megfelelő hulladékgazdálkodási és komposztálási körülmények között) 60 napon belül megkezdődik a PVC lebomlása.

A Gránit Standard bankkártyák új külsőt is kaptak, melyek a környezettudatos szemléletet tükrözik. Az újonnan igényelt vagy megújításra került Standard bankkártyák már ezzel a zöld külsővel kerülnek kiküldésre:

A környezettudatosság jegyében a kártyákat kísérő levelek, illetve a kiküldéshez használt borítékok is újrahasznosított papírból készülnek, nem csak Standard, hanem minden Gránit Mastercard bankkártya esetén. A Bank 2022-től a teljes kártyaportfoliója tekintetében alkalmazza majd a környezetbarát, gyorsan lebomló kártyaanyagot.

Vissza az összeshez