GRÁNIT Hős az egészségügyben dolgozóknak

Léteznek olyan bankszámlák, amelyeknek célja egy egyedi célközönség igényeinek való megfelelés. Ilyen például a GRÁNIT Hős és a GRÁNIT Digitális számlacsomag. A GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomagot azért hoztuk létre, hogy köszönetet mondjunk az egészségügyi dolgozóknak. A GRÁNIT Digitális csomag pedig a pénzügyeiket digitálisan, környezettudatosan intézők számára kínál megoldást.


A mai számlacsomag ajánlatok még kedvezőbbek

Ha bankszámlát keres, érdemes körülnéznie ajánlataink között, mert akár 0 Ft-os számlavezetési díj mellett találhatja meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő számlacsomagot. Az egészségügyi dolgozók figyelmébe a GRÁNIT Hős bankszámlát ajánljuk, amelyet azért hoztunk létre, hogy saját eszközeinkkel köszönetet mondjuk a pandémia időszaka alatt tanúsított áldozatos munkájukért. A számlacsomagot a következő munkakörökben dolgozók vehetik igénybe:

  • a közegészségügyben dolgozó orvosok,
  • a magánegészségügyben dolgozók,
  • az OMSZ munkatársai,
  • a háziorvosok és asszisztenseik,
  • az egészségügyi szakdolgozók,
  • az ellátásban résztvevő orvostanhallgatók,
  • az egyéb kórházi munkavállalók,
  • és bármely hazai egészségügyi felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok.


Miért kiemelkedő a GRÁNIT Hős számlacsomag?

A számlavezetés, a dombornyomott bankkártya, a NetBankon és eBankon keresztül megadott forint és euro átutalások, a csoportos beszedések, rendszeres átutalási megbízások és havi két készpénzfelvétel mind 0 Ft-ba kerül. Ezek a díjmentes lehetőségek rendkívül kedvező ajánlattá teszik a GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomagot.

VideóBankon keresztül is megnyithatja bankszámláját egyszerűen és gyorsan. A fennálló egészségügyi jogviszonyt pedig munkáltatói igazolás – akár emailen keresztül történő – megküldésével igazolhatja, a számlanyitást követő 60 napon belül.


GRÁNIT Digitális bankszámla - kedvező díjakkal, környezettudatosan

A GRÁNIT Digitális számlacsomag elsősorban a felsőoktatásban tanulók körében népszerű, de más korosztályt képviselő környezettudatos ügyfeleink is szívesen választják. Azok, akik otthonosan mozognak az online térben és odafigyelnek a környezet védelmére, örömmel üdvözölhetik a GRÁNIT Digitális bankszámla szolgáltatásait. Ezt a számlacsomagot is kedvező díjak jellemzik, ráadásul feltétel nélkül igényelhető!

Érdemes kiemelni, hogy a havi számlavezetési díj 0 Ft, illetve díjmentesen vehető igénybe a Digitális bankszámla mellé az iSMS szolgáltatás, ezáltal minden tranzakcióról 0 Ft-ért kapnak digitális értesítést a csomagot választó ügyfeleink. A GRÁNIT Bank magas szintű digitális banki szolgáltatásai, mint az eBank, NetBank és VideóBank is a csomag részét képezik, így plusz díj nélkül használhatóak. Ezek segítségével ügyfeleink egyszerűen és kényelmesen kezelhetik pénzüket, és percek alatt, akár mobilról intézhetik ügyeiket.

A díjnyertes eBank applikációval mobilunk lehet a bankfiókunk: az alkalmazás segítségével ügyfeleink nyomon követhetik számlaforgalmukat, tranzakcióikat. Könnyedén utalhatnak is az eBank appból, akár e-mail címre is. A GRÁNIT eBankban lehetőség van betétlekötésre, bankkártya zárolásra, limitek kezelésére, és még sok más hasznos pénzügyi megoldásra.

A digitális ügyintézési lehetőségeknek köszönhetően a GRÁNIT Bank ügyfelei elkerülhetik a felesleges utazást és papír alapú ügyintézést, ezáltal közösen kíméljük környezetünket.