Babaváró Kölcsön VideóBankos szerződéskötéssel a Gránit Banknál

Digitális bankként kiemelt célunk, hogy folyamatos innovációkkal bővítsük online szolgáltatásaink körét és egyszerűsítsük a banki ügyintézést. Egyszerre szeretnénk megkönnyíteni ügyfeleink életét, mégis megőrizni a személyesség élményét a pénzügyekben. Ezt a törekvésünket támogatja újításunk, a Babaváró Kölcsön szerződéskötés VideóBankon keresztül. Ráadásul, a most igényelt kölcsön mellé még 100 000 Ft jóváírást is biztosítunk a feltételeket teljesítő ügyfeleinknek.

A Babaváró Kölcsön 2019. július 1-jétől érhető el azon házaspárok számára, akik babát terveznek. Ez a hiteltermék már eddig is nagyon népszerű volt a párok körében, egy jogszabályi változás azonban lehetővé tette, hogy az igénylők a kölcsönszerződést személyes megjelenés nélkül, VideóBankon keresztül is aláírhassák.

A Gránit Banknál Babaváró Kölcsönt igénylők már a kezdetektől egy ügyfélbarát online folyamattal találkozhattak, mely most tovább egyszerűsödött. A kölcsönigénylés teljes folyamata mindössze néhány lépésből áll:

  1. Feltételek ellenőrzése a babavaro.granitbank.hu oldalon

    Oldalunkra látogatva csupán 6 kérdés megválaszolása után kiderül, hogy jogosultak lehetnek-e a Babaváró Kölcsönre.

  2. Hitelkalkuláció, amely megmutatja a ténylegesen adható kölcsön összegét

    A válaszok ellenőrzése után lehetőség nyílik kiszámolni a felvehető kölcsön nagyságát. Ehhez nincs másra szükség, mint a csúszka mozgatásával beállítani a vágyott összeget és futamidőt, megadni 3, háztartási jövedelemmel kapcsolatos választ és a gyermekek tervezett születési idejét. Az egy perces folyamat végén kalkulátorunk megmutatja az érdeklődőknek, hogy milyen paraméterekkel vehetik fel a kölcsönt.

  3. Digitális Ügyfélfiók létrehozás

    Az igénylők nevük, elérhetőségük és egy jelszó megadásával már létre is hozhatják Digitális Ügyfélfiókjukat. Az itt megadott azonosítóval és jelszóval a későbbiekben is bármikor újra beléphetnek.

  4. Az igénylés benyújtása a Digitális Ügyfélfiókon keresztül

    Ügyfeleink minden igénylési dokumentumot megtalálnak a Digitális Ügyfélfiókjukban, ilyenek a kölcsönigénylő lap, munkáltatói jövedelemigazolás és KHR nyilatkozat. Itt szükséges feltölteni a TB igazolást, bankszámlakivonatot, várandósgondozási könyvet, okmány fotókat. Az egyes lépéseket mindvégig rövid szöveges magyarázattal kísérjük, hogy gördülékeny legyen a Digitális Ügyfélfiók használata. Ha minden feltöltésre került, visszajelzünk ügyfeleink részére, hogy VideóBankon keresztül megadhassák a véglegesítéshez szükséges nyilatkozatokat.

  5. Értesítés a döntésről

    A hitelbírálat eredményéről értesítjük igénylőinket és pozitív elbírálás esetén a szerződéstervezetet fel is töltjük Digitális Ügyfélfiókjukba.

  6. Szerződéskötés - most már VideóBankon keresztül is

    Ezután nincs más teendőjük, mint bejelentkezni a VideóBankba, és aláírni a szerződést. Az ügyintéző mindenben segítséget nyújt a folyamat során, hogy ügyfeleinknek csak a szerződéskötéssel kelljen foglalkozniuk.

  7. Folyósítás

    A VideóBankos szerződéskötés után 2 munkanapon belül folyósítjuk a Babaváró Kölcsönt.

A Gránit Banknál 2010-es alapításától kezdve digitális modellt valósítunk meg a lakossági üzletágban, melynek keretében ügyfeleink kiszolgálására a legmodernebb elektronikus csatornákat biztosítjuk. Az elmúlt időszakban a banki ügyintézés terén még inkább megnőtt az igény az otthon biztonságából végezhető ügyintézésre. Bankunk az online bankolás lehetőségeinek bővítésével szeretne vigyázni ügyfelei egészségére.

A Babaváró Kölcsön további részleteiért és a jóváírási akció feltételeiért, látogassanak el a oldalunkra, ahol kalkulálhatnak és minden további fontos információt megtalálnak!

2021.03.08-án a hatályos feltételek alapján:

THM (kamattámogatással): 0,43%

THM (kamattámogatás nélkül): 5,85%

A hirdetésben szereplő kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

Vissza az összeshez