Éppen hitelfelvételen gondolkodik? Akkor jó hírünk van! Legyen szó szabadon felhasználható babaváró kölcsönről vagy lakáscélú jelzáloghitelről, most mindkettőt egyedi pénzvisszatérítési akcióval igényelheti, kényelmesen online, az otthon biztonságából. A digitális ügyfélfiók létrehozásával pedig a hitelügyintézés folyamata is még egyszerűbbé válik.

Babavaro hitel

Az online kalkulálható és igényelhető babaváró kölcsönhöz most kétféle kedvezmény is kapcsolódik.

  • 40.000 Ft jóváírás!

A 2020. december 31-ig igényelt, 2021. január 31-ig folyósított babaváró hitelek esetén a Bank jóváír 40.000 Ft-ot a GRÁNIT Bankos bankszámláján!

  • 50%-os díjkedvezmény a prémium Platinum Mastercard bankkártya díjából!

A GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya kibocsátási díjának a felét visszatérítjük, amennyiben az igénylést 2020. december 31-ig nyújtja be, és egyidejűleg igényel GRÁNIT Platinum bankkártyát is (a visszatérítést a Platinum bankkártya aktiválása esetén kapja meg).

A Babaváró kölcsön igényelhető hitelösszege online kalkulátorral pontosan kiszámítható, majd a hiteligénylés kényelmesen és egyszerűen lebonyolítható a digitális ügyfélfiókkal, ahova online feltölthetők a kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok és nyomon követhető a hitelbírálat állapota. Csak a szerződéskötéshez kell személyesen megjelenni egy előre egyeztetett időpontban a bank székházában.

THM (kamattámogatással): 0,43%

THM (kamattámogatás nélkül): 6,09%

További részletek itt »

Kiszamithato jelzalog

Akár 100 ezer forint díjkedvezmény is kapcsolódhat a GRÁNIT Bank lakáscélú jelzáloghiteleihez, amelyeknél az igényelhető összeget online okoskalkulátorral néhány perc alatt ki lehet számítani.

Kényelmesen, otthonról kiszámíthatja bárki néhány perc alatt a GRÁNIT Bank online okoskalkulátorával, hogy pontosan mennyi hitelt vehet fel, ráadásul most akár 100.000 forint díjkedvezményt is kaphat, ha az online kalkulációt és előbírálatot január 9-ig elvégzi és ezt követően 30 napon belül be is nyújtja a hiteligénylést. A Kiszámítható lakáshitel igénylésének előbírálati eredménye online, a digitális ügyfélfiókban tekinthető meg. Nincs szükség hosszadalmas egyeztetésekre, ügynökre vagy többszöri bankfióki látogatásra.

Összeadható díjkedvezmények:

  • Online megkezdett hiteligénylés esetén 10.000 Ft kedvezményt ad a Bank*, továbbá a harmadik fél felé megfizetett díjakból – a feltételek** teljesülése esetén véglegesen - visszatéríti a kölcsön folyósításakor:
    • az ingatlanfedezet értékbecslési díját 42.000 Ft értékben**
    • a közjegyzői okiratba foglalás díját maximum 48.000 Ft értékben**
  • Emellett a Bank nem számít fel folyósítási jutalékot.**

THM: 2,94%-8,57%***

További részletek itt »

*A kedvezmény feltétele, hogy lakáshitel igénylése során csatolja a GRÁNIT Kiszámítható Jelzáloghitel Kalkulátor felületén sikeresen elvégzett előzetes hitelbírálat eredményét és a hitelkérelem benyújtása a Gránit Bank Digitális Ügyfélfiók regisztrációt követő 30 napon belül megtörténjen. Az akció 2021. január 9-ig tart.

**Az akció keretében a GRÁNIT Bank által elengedett folyósítási jutalékot, az utólag visszatérített fedezet értékelési díjat és a közjegyzői díjat az Ügyfél köteles megfizetni a Bank részére, amennyiben a kölcsön szerződéskötéstől számított 4 éven belül végtörlesztésre, illetve a folyósított kölcsönösszeg több, mint 50%-át elérő összegben előtörlesztésre, vagy Bankon kívül álló okokból felmondásra kerül. Az akció 2021. január 9-ig tart.

***A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A jelzáloghitel fedezetét ingatlanra bejegyzett jelzálogjog képezi. A fedezetül bevont ingatlan vonatkozásában érvényes vagyonbiztosítási szerződés, egyedüli igénylő és 60%-ot meghaladó hitel-fedezet arány esetén az ügyfél által választott bármelyik biztosítónál az adós személyére vonatkozó kockázati életbiztosítás megléte szükséges. Jelzáloghitel esetén a GRÁNIT Banknál vezetett bankszámla megléte, valamint a szerződés közokiratba foglalása szükséges. A hitelszerződés megkötésekor felelősen és körültekintően járjon el és felelős döntést hozzon, a hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!