Évzáró hitelakciók jelentős kedvezményekkel a Gránit Banknál

Online kiszámítható hitelösszeg, egyszerű ügyintézés digitális ügyfélfiókkal

Éppen hitelfelvételen gondolkodik? Akkor jó hírünk van! Legyen szó szabadon felhasználható babaváró kölcsönről vagy lakáscélú jelzáloghitelről, most mindkettőt egyedi pénzvisszatérítési akcióval igényelheti, kényelmesen online, az otthon biztonságából. A digitális ügyfélfiók létrehozásával pedig a hitelügyintézés folyamata is még egyszerűbbé válik.

Az online kalkulálható és igényelhető babaváró kölcsönhöz most kétféle kedvezmény is kapcsolódik.

  • 40.000 Ft jóváírás!

A 2020. december 31-ig igényelt, 2021. január 31-ig folyósított babaváró hitelek esetén a Bank jóváír 40.000 Ft-ot a Gránit Bankos bankszámláján!

  • 50%-os díjkedvezmény a prémium Platinum Mastercard bankkártya díjából!

A Gránit Platinum Mastercard bankkártya kibocsátási díjának a felét visszatérítjük, amennyiben az igénylést 2020. december 31-ig nyújtja be, és egyidejűleg igényel Gránit Platinum bankkártyát is (a visszatérítést a Platinum bankkártya aktiválása esetén kapja meg).

A Babaváró kölcsön igényelhető hitelösszege online kalkulátorral pontosan kiszámítható, majd a hiteligénylés kényelmesen és egyszerűen lebonyolítható a digitális ügyfélfiókkal, ahova online feltölthetők a kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok és nyomon követhető a hitelbírálat állapota. Csak a szerződéskötéshez kell személyesen megjelenni egy előre egyeztetett időpontban a bank székházában.

THM (kamattámogatással): 0,43%

THM (kamattámogatás nélkül): 6,09%

További részletek itt >>

![Kiszamithato jelzalog]({{ '/assets/images/jelzalog.png' | relative_url }})

Akár 100 ezer forint díjkedvezmény is kapcsolódhat a Gránit Bank lakáscélú jelzáloghiteleihez, amelyeknél az igényelhető összeget online okoskalkulátorral néhány perc alatt ki lehet számítani.

Kényelmesen, otthonról kiszámíthatja bárki néhány perc alatt a Gránit Bank online okoskalkulátorával, hogy pontosan mennyi hitelt vehet fel, ráadásul most akár 100.000 forint díjkedvezményt is kaphat, ha az online kalkulációt és előbírálatot január 9-ig elvégzi és ezt követően 30 napon belül be is nyújtja a hiteligénylést. A Kiszámítható lakáshitel igénylésének előbírálati eredménye online, a digitális ügyfélfiókban tekinthető meg. Nincs szükség hosszadalmas egyeztetésekre, ügynökre vagy többszöri bankfióki látogatásra.

Összeadható díjkedvezmények:

  • Online megkezdett hiteligénylés esetén 10.000 Ft kedvezményt ad a Bank*, továbbá a harmadik fél felé megfizetett díjakból – a feltételek** teljesülése esetén véglegesen - visszatéríti a kölcsön folyósításakor:
    • az ingatlanfedezet értékbecslési díját 42.000 Ft értékben**
    • a közjegyzői okiratba foglalás díját maximum 48.000 Ft értékben**
  • Emellett a Bank nem számít fel folyósítási jutalékot.**

THM: 2,94%-8,57%***

További részletek itt >>

*A kedvezmény feltétele, hogy lakáshitel igénylése során csatolja a Gránit Kiszámítható Jelzáloghitel Kalkulátor felületén sikeresen elvégzett előzetes hitelbírálat eredményét és a hitelkérelem benyújtása a Gránit Bank Digitális Ügyfélfiók regisztrációt követő 30 napon belül megtörténjen. Az akció 2021. január 9-ig tart.

**Az akció keretében a Gránit Bank által elengedett folyósítási jutalékot, az utólag visszatérített fedezet értékelési díjat és a közjegyzői díjat az Ügyfél köteles megfizetni a Bank részére, amennyiben a kölcsön szerződéskötéstől számított 4 éven belül végtörlesztésre, illetve a folyósított kölcsönösszeg több, mint 50%-át elérő összegben előtörlesztésre, vagy Bankon kívül álló okokból felmondásra kerül. Az akció 2021. január 9-ig tart.

***A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A jelzáloghitel fedezetét ingatlanra bejegyzett jelzálogjog képezi. A fedezetül bevont ingatlan vonatkozásában érvényes vagyonbiztosítási szerződés, egyedüli igénylő és 60%-ot meghaladó hitel-fedezet arány esetén az ügyfél által választott bármelyik biztosítónál az adós személyére vonatkozó kockázati életbiztosítás megléte szükséges. Jelzáloghitel esetén a Gránit Banknál vezetett bankszámla megléte, valamint a szerződés közokiratba foglalása szükséges. A hitelszerződés megkötésekor felelősen és körültekintően járjon el és felelős döntést hozzon, a hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

Vissza az összeshez